REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Locuitorii din Tomis Plus s-au săturat de prețurile mari la parcări

Locuitorii din Tomis Plus s-au săturat de prețurile mari la parcări

Replica API 8 aprilie 2022 | 00:06 2761

Prețurile parcărilor din cartierul constănțean Tomis Plus încep să scadă, dar chiar și așa, nemulțumirile constănțenilor cresc. Locuitorii din cartierul Tomis Plus se plâng atât de parcările care nu-și merită banii, după cum spun aceștia, dar și de drumurile care încep să se "prăbușească" din cauza crăpăturilor.

Cunoscutul cartier constănțean Tomis Plus a ajuns în centrul atenției după ce dezvoltatorii și-au expus nenumăratele construcții și viziunile moderne prin care acestea sunt realizate. Un alt aspect care a stârnit constănțenii au fost prețurile exorbitante pentru parcările aflate în cartier.

Dacă în trecut, atât dezvoltatorii, cât și persoanele fizice afișau prețuri de peste 10.000 de euro pentru o parcare, iată că, aceștia au revenit la sentimente mai bune. Prețurile parcărilor s-au înjumătățit, dar chiar și așa, constănțenii nu se lasă înduplecați.

Aceștia se declară deranjați de pretențiile vânzătorilor, întrucât, parcările nu sunt unele atât de amenajate pe cât ar trebui, iar drumurile care duc spre parcări îi lasă pe aceștia cu un gust amar.

Un constănțean care locuiește în cartierul Tomis Plus a declarat pentru reporterii Replica de Constanța că, la prețul pe care l-a plătit pe un apartament aflat în zona străzii Napoli, străzile și parcările nu se ridică nici pe departe la nivelul așteptărilor sale.

Am fost încântat de ideile moderne prin care s-a dezvoltat acest cartier. Acesta a fost și motivul pentru care am vrut să mă mut în această zonă. Apartamentul este bine pus la punct, mi-am cumpărat și parcare, chiar dacă cu banii pe care i-am dat pe aceasta, puteam să-mi cumpăr liniștit un teren la țară pentru relaxarea din weekend. Mă așteptam totuși la ceva mai mult când vine vorba de străzile din cartier. Drumul nu se ridică nici pe departe la nivelul așteptărilor mele. Au apărut gropi peste tot, conduc cu foarte mare atenție de câte ori vin acasă. La ce prețuri se pretind pentru această zonă, atât drumurile, cât și parcările lasă de dorit”, a declarat un constănțean pentru reporterii Replica.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Preturi mari se cer peste tot. Intrebarea e de ce platesc fraierii?
0
0
Numai saracii locuiesc in ghetoul Tomis plus
0
0
O mizerie de cartier.Bun pentru fraieri.
0
0
Favela Tomis Plus.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212