REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Locuitorii din VIILE NOI s-au SĂTURAT să TRĂIASCĂ ca la ŢARĂ

Locuitorii din VIILE NOI s-au SĂTURAT să TRĂIASCĂ ca la ŢARĂ

Replica API 6 ianuarie 2021 | 15:54 2209

Intrarea în noul an i-a găsit pe locuitorii din cartierul Viile Noi înotând prin noroaie. După ultimele ploi, pe străzi s-au format cratere acoperite cu apă, şanţuri, iar cetăţenii au avut nevoie de cizme de cauciuc pentru a putea să circule la pas pe “uliţe”.

Cartierele constănţene, înghiţite de noroaie

Locuitorii cartierului Viile Noi din municipiul Constanța se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii. În 2021 încă există numeroase străzi neasfaltate iar la prima ploaie, noroiul aproape că-i înghite. Situaţia nu este de ieri, de azi, ci de ani de zile. “Vrem să trăim şi noi normal. Visăm prea mult dacă ne dorim asfalt?”, a transmis un constănţean. Aceștia apelează la administrația locală pentru a rezolva situația cu care locuitorii sunt nevoiți să se confrunte zilnic

Zone întregi din Constanţa se află în aceeaşi situaţie critică

Şi acesta nu este singurul cartier unde locutorii au fost nevoiţi să înoate la propriu prin bălţi şi noroi. În aceeaşi situaţie se află zone întregi din Tomis III şi cartierul Compozitori. Ploile din ultima vreme au transformat străzile într-o adevărată aventură pentru locuitori, fiind obligaţi să folosească cizmele de cauciuc pentru a putea ieși “la lumină”. Drept urmare, constănţenii speră ca noua administraţie locală să investească în infrastructură şi să transforme oraşul astfel încât să arate ca unul din anul 2021.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da poate spuneti si ce strazi, ca sa stie sa asfalteze si sa nu para ca doar mancati cacat aiurea.
0
0
Sa sugeti pwla mancatorilor de cacat..nu stiu unde visati voi sa fie strazi neasfaltate in viile noi? Poate doar pe la sere dar si acolo sa asfaltat pana la baza smurd. Ajunge cu fake news!!
7
4
cine dreaq va pune sa va mutati pe coclauri ?
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108