REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Locuitorii unui BLOC din POARTA 6 comunică prin BILEȚELE lipite în SCARĂ

Locuitorii unui BLOC din POARTA 6 comunică prin BILEȚELE lipite în SCARĂ

Replica API 26 februarie 2021 | 22:46 7992

Locuitorii unui bloc din Poarta 6 au uitat de bunul simț și omenie, aceștia adresându-și injurii prin intermediul mesajelor afișate pe scara blocului. Totul a pornit de la părul de câine lăsat prin scara blocului. De la mesajul afișat a fost doar un pas până la un scandal între vecini.

Aceste afișe surprins perfect tragicomicul societății constănțene. Unii dintre locatari își scriu pe foi supărările, iar mai apoi și le lipesc pe unde apucă, dar să fie vizibile, ca să știe toți de ele. Amuzant și totodată dubios e că unii din oamenii ăștia își destăinuie bucățele din viața lor în mesajele pe care le lipesc la avizierul blocului.

Mesajele lăsate în scara blocului au făcut deliciul locatarilor

De această dată, supărarea a pornit de părul de câine lăsat prin scară, așa că a dat-o la sentiment. Poate, totuși, cei vizați se simt și vor fi mai responsabili. Ei bine, se pare că, vecinii vizați s-au simțit și au continuat seria mesajelor într-un mod jignitor. Mesajele scrise, probabil, de o persoană nesigură pe gramatica limbii române, au făcut deliciul spectatorilor care nu au ratat ocazia de a poza ,,opera de artă” și de a o posta pe rețelele de socializare.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia ies cu cainii si se caca pe scara si pisa peste tot. nu aduna pisatul si cacatul de la caine. De aceea suntem nervosi pe scarbele astea de posesori de animale de companie. Astia cu suflet mare care aveti caini strangeti cacatul de la caine daca aveti suflet. se caca prin lift ... se pisa la intrare.
4
5
Omul care se "lauda" cu intelepciunea este nebun. Trebuie sa te gandesti ca in ghetoul ala sunt oameni ca in toate cartierele urbei: analfabeti, parveniti,, hoti, aroganti, drogati, cumsecade, binevoitori, intelectuali, profesori universitari, milionari, etc. Te-ai trezit tu sa comentezi, desteptul pamantului!
6
0
mogaldanii astia imputiti au venit cu catel si purcel la blok
3
4
Daca ar fi civilizatie, n-ar deranja nici faptul ca cineva detine la bloc un ciine sau o pisica.Nu mai vorbim ca ies afara cu cainii la plimbare si saracul animal isi face nevoile fiziologice cand si unde il apuca,dar n-ai sa vezi stapan cu punguta sa stranga mizeria.Si uite asa iti zambeste in cale norocul,pardon rahatul si zici ca ai noroc la loto.E si acesta un mod de revolta chiar daca forma scrisa lasa de dorit.Se intampla la case mai mari, dar pe aici prin urbea saraca cu duhul nu-i de mirare.
3
0
uimitor este ca se gasesc persoane in ghetoul ala care stiu sa scrie.
5
0
se tin in curte ,cine are la bloc inseamna ca i zoofil
6
12
e ma-ta care s-a inmultit prost
6
3
Toti taranii si.aubluat caine la bloc futuva.n gura de gheoarle
12
11
cainii astia latra si-n miezul noptii si deranjeaza vecinii.Animal de companie, iubitori de animale, dar cum va descurcati cu mizeria care o fac cainii astia in casa, se pisa in pat, se pisa pe canapea, se caca pe unde apuca, vara si animalele astea transpira pentru ca au blana, si-si lasa transpiratia pe canapea, pe fotoliu, ......... apoi stau cu limba scoasa tot timpul si le curg balele peste tot, si va mai intrebati de la ce vine mirosul din casa, de la cainii astia va miroase in casa, indiferent cat ati aerisi sau cat ati spala va miroase casa
11
13
trebuie sa se adopte aceleasi masuri ca in Timisoara, respectiv, la bloc, ai nevoie de acordul tuturor vecinilor daca vrei sa tii caine in apartament! Nu il primesti , nu il tii, te muti la casa! Oamenii, curatenia, linistea , primeaza, nu animalele! Speram sa ia atitudine si Consiliul Local Cta!
13
15
Asta care ai scris articolul, ai o exprimare de cel mult de baietas de cartier. Vrei animal de companie curata dupa el
12
9
Eu chitac primarul pipi al constantei va fur , la fel cum jecmaneam studentii din Academie 100 euro examenul , stiti voi aveam agenda albastra care dadea trecea care nu dadea ii tineam incontinuu restanti , bravo mie va voi furabcat voi putea , sunt cel mai hot primar , multumesc prostilor ca m-ati votat
10
5
Tarani mutati la oras, in loc sa se adapteze aduc tarania la oras. Ei tin cainii in lant si nu le dau apa si mancare e greu sa priceapa ca oamenii civilizati au animale de companie Du te dracu la tara
30
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108