REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Locul crimei din Aliman, de nedescris: fecale, căpuşe şi purici

Locul crimei din Aliman, de nedescris: fecale, căpuşe şi purici

Replica API 3 iulie 2013 | 00:00 247

Încă o crimă pe anul acesta

Încă o crimă pe anul acesta

După trei crime care au zdruncinat judeţul, una în Cumpăna alta în Medgidia şi încă una în cartierul Viile Noi, ambele având ca victime femei, iată că macabrul acaparează din nou atmosfera de la malul mării. De data aceasta este vorba de localitatea Aliman, acolo unde un individ şi-a omorât în bătaie consoarta întrucât, spune el, ea avea chef de sex. A bătut-o cu o bucată de lemn până ce a lăsat-o lată, după care, imediat ce şi-a mai revenit din starea de beţie, a mers la Poliţie să spună tot. Ceea ce aveau să găsească poliţiştii la locul faptei întrece orice imaginaţie: fecale, gunoi, căpuşe şi purici.

Localitatea Aliman a şocat: un individ şi-a omorât concubina în bătaie, motivul fiind acela că ea avea chef de sex. Doar că evenimentul de faţă a oripilat oamenii legii! Este vorba de condiţiile de trai, dacă le putem numi aşa, pe care le-au găsit într-o căsuţă de la marginea localităţii, compusă din două - trei camere, locul unde o femeie şi-a găsit sfârşitul, fiind bătută cu bestialitate de către concubin. Femeia a fost găsită întinsă pe pat, cu multiple traumatisme la nivelul capului, abdomenului, mâinilor şi picioarelor, ceea ce rezultă că Ion Seimeneanu, de 65 de ani, cel cu care îşi ducea zilele, a lovit-o cu o bucată de lemn pe unde a apucat. În plus, mizeria domnea în locuinţă. Fecalele puteau fi găsite la orice pas, căpuşele mergeau în voie pe pereţi, pe când trupul neînsufleţit era plin de purici. Pe jos era pământ, iar grămezile de gunoaie ţineau loc de mobilă. Cuplul nu era unul bine văzut în sat. Localnicii nu ştiu de unde aveau bani cei doi, cert este că erau tot timpul beţi. Reamintim că totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, când V.N., de 48 de ani, i-ar fi cerut celui cu care împărţea casa să întreţină relaţii sexuale. El a refuzat, iar în momentul când femeia a insistat, individul a pus mâna pe o bucată de lemn şi a lovit-o până a lăsat-o lată. Când şi-a mai revenit din beţie, văzând ce a făcut, a dat fuga la Poliţie povestind totul. Oamenii legii au găsit trupul neînsufleţit pe pat. "Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale cercetează în stare de reţinere pe o perioada de 24 ore, un bărbat de 65 ani, din localitatea Aliman, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-a aplicat mai multe lovituri cu corpuri dure concubinei acestuia in vârstă de 48 ani. În urma loviturilor primite, aceasta a decedat", spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare. Menţionăm că Ion Seimeneanu are antecedente penale, acesta fiind implicat în multiple furturi, pentru care a executat ani de închisoare, înainte de anul 1989.

Ce spun procurorii

Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în după-amiaza zilei 30 iunie 2013, în cadrul unei relaţii de concubinaj tensionate şi conflictuale, datorate consumului frecvent de băuturi alcoolice atât de către inculpat cât şi de către victimă, în locuinţa sa din comuna Aliman, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul a ucis-o pe victima V.N., pe care a lovit-o în mod repetat cu un corp contondent şi cu muchii în zonele cervicală, toracico-abdominală şi a membrelor şi i-a provocat numeroase leziuni corporale ce au dus în final la moarte. Deşi s-a predat la Postul de poliţie şi a relatat că îşi agresase concubina, când a fost audiat de procuror, inculpatul s-a prevalat de dreptul la tăcere. În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru următoarele 29 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare, potrivit competenţei materiale şi teritoriale, Tribunalului Constanţa. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nici o situaţie să înfrângă prezumţia constituţională de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272