REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Locul magic în care George și Ilinca Simion își vor petrece luna de miere

Locul magic în care George și Ilinca Simion își vor petrece luna de miere

Replica API 31 august 2022 | 00:00 1756

Așa cum a fost nunta, așa este și luna de miere! George Simion și mireasa lui, Ilinca, au ales o destinație unică pentru luna de miere. Cei doi îndrăgostiți nu se duc oriunde, așa că liderul AUR continuă seria de evenimente atipice, continuare după marele Untold de Măciuca, festivalul nunții care a durat câteva zile.

S-a aflat locația de vis în care George și Ilinca Simion vor merge în luna de miere. George Simion și-a dus mireasa după nunta festival de la Oveselu-Măciuca să se relaxeze în luna de miere pe plaiuri maramureșene. Mai exact, la Săpânța!

Evident că nu se cădea ca liderul AUR să aleagă vreo destinație exotică precum Maldive sau Caraibe, după horele românești încinse cu foc la Untold de Măciuca.

Așa că Săpânța a fost destinația perfectă pentru miri! De altfel, George Simion a dezvăluit că a primit invitația de a petrece luna de miere în Maramureș chiar de la meșterul care a construit bisericuța de lemn de la Oveselu-Măciuca, lăcaș în care cei doi îndrăgostiți și-au și unit destinele, sâmbătă, 27 august, scrie click.ro.

„Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios. Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile.”, a declarat George Simion, imediat după nunta de la Măciuca.

Liderul AUR și mireasa lui, Ilinca, și-au dorit ca nunta lor să fie una sută la sută românească. Tocmai de aceea, George Simion a ales și complexul din satul Oveselu, comuna Măciuca, loc de care s-a îndrăgostit anul trecut, în vacanță.

Cei doi îndrăgostiți au respectat cu sfințenie la nuntă tradițiile din moși strămoși: mirele a fost bărbierit cu toporișca, s-a împodobit bradul, iar ulterior s-a dus să-și pețească jumătatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cretinul acesta si de prostanaca lui?
0
0
Hai ROMANIA !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272