REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Locurile de parcare improvizate, pe trotuare sau spații verzi, vor fi DESFIINȚATE

Locurile de parcare improvizate, pe trotuare sau spații verzi, vor fi DESFIINȚATE

Replica API 25 februarie 2021 | 00:03 4123

Adio locuri de parcare pe trotuare sau pe spațiile verzi! Vineri, Consiliul Local Municipal va aproba, sau nu, Regulamentul parcărilor. Printre prevederi este specificată o măsură foarte clară și care-i vizează pe cei care nu au loc de parcare și acre au fost nevoiți să-și improvizeze.

Astfel, potrivit noului regulament, este interzisă amplasarea de locuri de parcare, indiferent de natura acestora, pe trotuare și spații verzi, chiar și cele deteriorate, ca efect al transformării lor abuzive în loc de parcare.

Locurile de parcare amenajate pe trotuare la data regulamentului vor fi desființate în termen de cel mult un an de zile de la aprobarea regulamentului.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa le urcam pe bloc zic
0
0
Nu ma prostilor creati parcari si plantati pomi in jurul lor,si daca vreti aer curat plantati pomi ca ceausescu nu era prost cand pe toate marginea drumurilor planta copaci voi ia ti taiat
0
0
eu zic sa le parcam toti in mijlocul strazilor poate asa intelege si pnl ca ar fi cazul sa construiasca parcari. Nu zic sa fie moca sau in fata scarii dar sa am unde sa las masina. Parca cei care parcheaza pe trotuare nu ar vrea o parcare civilizata.
1
0
ciuma galbena va fute ,asa a-ti votat constanteni
6
0
de ce parcheaza automobilele de serviciu in parcari publice?
5
0
toasu amiral, unde parcam?cate parcari exista? daca stau in cumpana si vin cu masina la munca, unde parchez? usor cu mijloacele intransport in comun ca sunt slabe si lipsesc. si daca vin cu autobuzul ma dau jos frumos imbracat ca ma duc la munca ma stropesc masinile care merg pe strazile voastre pline de gropi si balti.exista rigole sau canalizare pentru apa de ploaie? de ce in vest nu e pic de praf sau apa pe strazi? puneti caru inaintea boilor ca intotdeauna.dar stiti sa cereti bani.ce dati de ei?
16
5
la serviciul parcari e o adevarata mafie la fel ca pe vremea lui mazare, adica se tolereaza masini paravan pe persoana fizica ca sa nu se plateasca pe firma. le dai in scris cu probe si nici macar nu ti se raspunde! deci, mafia serviciului parcari rezidentioale din primarie!
18
1
foarte bine
4
8
Bai, bine ca nu gastigat acum 4 ani chitz primaria, ca pana acum eram de mult in faliment. Sa le dau mumu la aia care au facut acest regulament. Faceti bani din alta parte, sclavetilor, nu de pe urma contribuabililor. Lipsa de viziune, ZERO, la actuala guvernare. Deja il regretam pe Babu si Deci. Nu o sa mi fie data viitoare, chitz. Nu mai pupati voi primaria Constanta.
24
3
constanteanului. ce au promis usr-istii in campanie si ce fac in realitate.
16
3
Verificati si strada Mihail Jora
1
4
Nu cred...Politia Locala e prea ocipata cu scoala online sa termine 8 clase
18
0
Nu zice nimeni ca nu sunt bune ideile voastre, dar, intai asigurati locuri de parcare. Taxe pe masini luati fara sa vedeti daca are unde parca sau cum sunt multe dintre drumurile secundare. Mai toate terenurile libere s-au dat la smecheri sa faca blocuri cu n etaje si fara locuri de parcare pe cate o strada cu maxim doua benzi - vezi zona Compozitori sau Campus. Faceti ca Fagadau, puneti pari peste tot, dar si in fata la primarie sau inchideti parcarea din parc. Mai e un mache cu o cofetarie pe Cismelei care desi are curte, isi tine masinile pe strada
24
2
Mos Teaca, v-o trage sistematic, la greu! Va conduc cei pe care i-ati votat, deci la asa votanti, asa conducatori! Si aveti rabdare, e de abia inceputul, motiv pentru care procurati-va unguente si asteptati sa va penetreze holera galbena... Mos Teaca e tare de tot, bravo lui!
18
3
Dupa cum se vede , pnl-isti sunt la fel de idioti si de nemernici ca si psd-isti . Jigodii rosii si galbene . Sa va iau familia in pula jigodiilor , sa va iau bomboanele de pe coliva in pula leprelor . Faceti bai locuri de parcare , dupa care puteti sa treceti la tot felu de masuri . Bai ordinarilor , o sa sugeti pula la alegerile viitoare . Chiar daca nu ne place , o sa votam panaramele auriste si nu sa sa mai votam nici un alt partid care in campaniile electorale promit marea cu sarea si cand se vad la putere , isi bat joc de cetateni .
19
4
alo nea Amirale tu crezi ca masina e nava da si asa nu sti tu nici aia ce e ba nea ciurli burli unde sa parcheze oameni masinile daca voi nu faceti parcari ce mu va dat Chitac la toti aia care lati votat il injurati pe fatalau cu stalpi acum luati stalpu in c
17
2
Alo, domnu, dar parcari cind mortii matii faci? Sau sa parcam la machidoni in blocuri, ca spatiile verzi leati dat sa construiasca blocuri
28
2
Horia iti impartasesc ideia.
2
10
in sfarsit trotuarele devin trotuare! ati mers pe adamclisi, tomis n? vrei sa mergi si tu la o mega, trebuie sa mergi pe carosabil...sa nu mai zic de coiciu si compozitori unde toti bastanii cred ca locul din fata casei e parcare. Ai casa si nu ai garaj, mai mare rasul! sau ai garaj dar it ie lene sa deschizi portile. Mama voastra de putori!
14
9
Salvati balena detinatoare de BMW de pe pescarilor.
10
1
Ati amenajat intai parcari si apoi sa apobati acest lucru, si sa cereti cetatenilor sa nu mai parcheze? Intai ofera si apoi solicita corectitudine......
24
3
Parcam in casa dupa mintea Amiralului, sau ne pune el la dispozitie un vapor.
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468