REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Loft și-a dublat profitul, dar uită să-și plătească colaboratorii

Loft și-a dublat profitul, dar uită să-și plătească colaboratorii

Replica API 28 iunie 2022 | 00:00 3944

Loft a devenit sinonim cu distracția, opulența și desfrâul. ”Vedetele” românești, milionarii și beizadelele își dau întâlnire, la fiecare sfârșit de săptămână, în clubul din Mamaia, iar roabele cu zeci de sticle de șampanie încep să curgă, la fel și note de plată de zeci sau sute de mii de euro. Iar la final, patronii clubului trag linie și-și suflecă mânecile de bucurie. Anul trecut a fost unul excepțional pentru ei, reușind să ”marcheze” profit dublu față de anul anterior. Cu toate aceste, nu-și plătesc colaboratorii. Așa se face că societatea care administrează clubul a ajuns să fie executată silit de un executor judecătoresc din București.

Dincolo de sumele opulente vehiculate în presă, Loft nu este un loc pentru orice om care vrea să se distreze, ci doar un loc pentru cei cu bani. Ca și celelalte localuri din Mamaia… Nu oricine își permite să intre în club și nu orice își permite să plătească băuturile scumpe.

Pentru o petrecere la Loft, clienții scot din buzunar și 100.000 de euro, roabele de șampanie pornesc de la 7000 de lei până la 25.000, iar pentru câteva ore de relaxare, la o masă cu prietenii, nota ajunge și la 30.000 de euro…aceasta a fost suma care a ajuns la urechile noastre, prin 2017.

De atunci, s-au mai tot vehiculați anumite sume, însă nu s-a putut demonstra.

Firma, executată silit

Anul trecut a fost unul bun pentru patroni. Au avut o cifră de afaceri de 14 milioane de lei, față de 10 milioane cât a fost anul anterior, iar profirul a fost dublu…de 3 286 298 lei. Datoriile au scăzut de la 2 milioane la 783 677 lei. Și numărul angajaților a crescut, de la 35 cât era în 2020, la 40.

Cu toate acestea, firma care administrează clubul a ajuns să fie executată silit de Golden Provider Distribution SRL, o firmă de distribuție din București. Luna trecută, un executor judecătoresc a obținut în instanță încuviinţarea executării silite în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Societatea a formulat contestație la executare.

click pe poză pentru a vedea prețurile

Patronii cluburilor Loft au intrat în afaceri încă din anii `90, iar Loft a apărut în 2010. Au început cu importul de băuturi, atunci când setea de consum era uriașă în România. De altfel, Pepe Berciu și Ioan Biriș dețin și azi cea mai mare firmă de import de băuturi alcoolice din România.

Patronii sunt cunoscuți ca personaje influente, cu puternice conexiuni în mediul politic și în lumea serviciilor secrete.

Unul din asociați, ginerele fostului director al SRI

Clubul funcționează pe societatea Global Drinks International, cu sediul în București. Paul Rossy Cornel deține 36 % din acțiuni, Malusel Petre Dan, acesta fiind și administratorul firmei, dar și Biris Ion Andrei dețin câte 17 % din acțiuni. Iar Gizdavu Ovidiu Septimiu și Pazara Cristina au 15 %.

Ion Andrei Biriș este nepotul lui Teodor Biriș, fostul primar al Snagovului. Totodată, este ginerele fostului director al Serviciului Român de Informații (SRI), Virgil Măgureanu, care a fost considerat cândva cel mai puternic om din stat. Biriș a fost partener de afaceri cu Remus Truică, fostul șef de cabinet în guvernul Adrian Năstase, condamnat la închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta da , e bolid ba kacatilor de la replika , nu tigaile wolskwagen din germanica !
0
0
Intra la show cu Andreea Maria !
0
0
Miroase a fum de Bamboo....sa vedem daca iese fara f**.
0
0
Iulia alexoiu intra la 100 euro finalizarea !
0
0
Pe acolo se fute iulia sly alexoiu !
0
0
M**E TITI - ILLY
0
0
cum sa dai atata banet pe o bautura pe care apoi o pisi in toaleta?
0
0
Grasaa tine casa
0
0
Replica face din nou reclama mascata la frauda fiscala.a baut si g***a de M****a vreun suc si nu a platit
0
0
cand nu muncesti banul si il ai de la babacu din pensia lui speciala nu conteaza cat costa licoarea!!!
0
0
Spune este clubul SRI ului. Legenda spune ca LOFT este singurul club din lume care vorbeste! Buahahahahah
1
0
P***t e cel care da nu cel care cere. Si in aceste cluburii se duc doar imbuibatii si beizadelele lor.
0
0
Cum sa dai atatia bani pe o sticla de bautura
1
0
Muiee Gurzuu
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218