REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Lola Lennox calcă pe urmele mamei sale, Annie Lennox, şi lansează un nou single

Lola Lennox calcă pe urmele mamei sale, Annie Lennox, şi lansează un nou single

Replica API 28 august 2020 | 00:00 1122

Să ai o mamă recompensată cu mai multe premii Grammy impune un standard greu de atins, spune cântăreaţa Lola Lennox, care a lansat recent cel de-al treilea single din cariera sa muzicală, intitulat ''Back At Wrong'', informează Reuters, citată de Agerpres.

Lola Lennox

Sursa foto: La Lennoxa Touring inc./XIX Entertainment/ via REUTERS

''Am compus un cântec despre o relaţie pe cât de emoţionantă şi pasionantă, pe atât de tragică şi dificilă'', a declarat artista de 29 de ani, fiica fostei soliste a trupei Eurythmics, Annie Lennox, într-un interviu acordat pentru Reuters din locuinţa sa, aflată în Los Angeles, California.

''Cred că toată lumea trăieşte astfel de relaţii compulsive - ştii că lucrurile nu sunt bune, dar continui'', a spus aceasta, adăugând că a ieşit între timp din acea relaţie.

Lola Lennox, care a început să cânte pe când avea opt ani, a spus că traseul pe care l-a parcurs pentru a deveni cântăreaţă nu a fost mereu o călătorie uşoară. A trebuit să treacă peste sentimentele de nesiguranţă şi să muncească din greu pentru a se simţi pregătită să-şi lanseze cariera muzicală: ''Îmi doream cu adevărat să ajung la un nivel de care său fiu mândră'', a spus aceasta.

Datorită mamei sale, a reuşit să întâlnească oameni influenţi din industria muzicală, dar tot a fost nevoie să arate ce poate şi a simţit că trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

''Având o astfel de mamă, când eram mică, simţeam ca şi cum exista o ştachetă foarte ridicată la care încercam să mă ridic şi aveam un standard la care trebuia să ajung, era puţin intimidant pentru mine, dar am transformat acest lucru în motivaţie'', a dezvăluit Lola Lennox.

În aprilie, ea a cântat în duet cu mama sa o piesă de mare succes din repertoriul trupei Eurythmics, ''There Must Be An Angel'', cu prilejul concertului "One World: Together At Home", organizat pentru a strânge fonduri destinate luptei împotriva noului coronavirus. Annie Lennox este totodată producătoarea single-ului ''Back at Wrong''.

''Sunt norocoasă că mama îmi este alături'', a spus fiica vedetei britanice.

Lolei Lennox nu-i place să-şi limiteze muzica la o anumită temă şi spune că este interesantă de oameni, psihologie şi examinarea emoţiilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212