REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Lollapalooza Brasil s-a încheiat cu un omagiu adus lui Taylor Hawkins, regretatul baterist Foo Fighters

Lollapalooza Brasil s-a încheiat cu un omagiu adus lui Taylor Hawkins, regretatul baterist Foo Fighters

Replica API 30 martie 2022 | 00:00 271

Festivalul de muzică Lollapalooza Brasil 2022 şi-a încheiat cele trei zile de concerte duminică cu un omagiu adus lui Taylor Hawkins, regretatul baterist al trupei americane Foo Fighters care a murit vineri, relatează EFE.

Taylor Hawkins

Omagiul, la care au participat artişti rap şi DJ brazilieni, a fost condus de Emicida şi grupul Planet Hemp şi a avut loc la încheierea evenimentului la care au luat de asemenea parte artiştii urbani Criolo, Bivolt, Drik Barbosa, Mano Brown, Rael, Nyack y KL Jay, alături de trupa rock braziliană Ego Kill Talent, citează Agerpres.

Un moment emoţionat al serii a fost mesajul audio pe care bateristul Taylor Hawkins l-a trimis organizatorilor înainte de moartea sa.

"Aveţi grijă unul de altul. Eu voi avea grijă singur de mine. Ne vom vedea la Sao Paulo. Vă iubesc, vă iubesc, vă iubesc. Să dormiţi bine", i-a spus Hawkins lui Perry Farrell, creatorul festivalului, şi soţiei sale.

Sursa foto: Lollapalooza Brasil/Facebook.com

Emicida şi chitaristul Michelle Cordeiro au dat startul omagiului cu cântecul "My hero", unul dintre succesele Foo Figthers, cărora li s-au alăturat Rael şi Criolo şi apoi glasurile publicului.

Ultimul concert al festivalului s-a desfăşurat în spaţiul programat pentru Foo Fighters, care se numărau printre capetele de afiş la Lollapalooza Brasil 2022 şi urmau să închidă în triumf cele trei zile de concerte 25 - 27 martie, spectacol care a fost însă anulat după moartea bateristului în Bogota.

Taylor Hawkins, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort vineri în camera sa de hotel din Bogota, chiar în ziua în care Foo Fighters urmau să concerteze la Festival Estereo Picnic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212