REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Lora, adevărul despre scandalul cu Delia Matache

Lora, adevărul despre scandalul cu Delia Matache

Valentina CAMARA 20 aprilie 2023 | 00:00 595

După ce s-a spus că s-au certat, Lora a clarificat situația și a spus adevărul despre scandalul cu Delia. Cântăreața a arătat mesajele dintre ele, cu care și-a susținut declarațiile. Totul ar fi început între cele două de la o melodie, însă cântăreața a spus exact ce s-ar fi întâmplat.

Lora, adevarul despre scandalul cu Delia Matache

Prietenia dintre Lora și Delia a stârnit o mulțime de discuții, după ce s-a spus în spațiul public că s-ar fi certat. După o perioadă în care oamenii au crezut acest lucru, neștiind adevărul, cântăreața a făcut lumină în acest subiect și a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două. Până acum, tot ce se știa a fost faptul că scandalul ar fi pornit de la o melodie.

Lora a spus adevărul despre scandalul cu Delia Matache

Lora și Delia Matache sunt două artiste îndrăgite în România, care au apărut în lumea mondenă în urmă cu mulți ani. Cele două au mai apărut împreună în spațiul public și lumea știa că au o relație bună.

Însă, totul s-ar fi terminat după ce Delia a lansat o melodie pe care și-o dorea Lora să o cânte, pentru care a mers inclusiv în Bali să filmeze.

De această dată, Lora a spus capăt speculațiilor și a spus ce s-a întâmplat de fapt, alături de Ionuț Ghenu, mâna ei dreaptă. Se pare că, într-adevăr, este vorba despre o melodie comună, pe care Delia a lansat-o prima, însă între cele două nu a existat nicio controversă din acest punct de vedere.

”Acum câțiva ani, Azur a venit la noi și a spus că orice piesă vremde la el, să o facă remake. Fiind în Bali, la un moment dat un prieten a trimis piesa. Piesa este originală, cu refrenul care seamănă. Mi-a plăcut, nu știam că e virală.

Am filmat și la un moment dat am văzut că s-a lansat o piesă, am auzit refrenul, am mers la Lora și i-am spus că altcineva a lansat-o.”, a declarat Ionuț Ghenu, în podcastul lui Jorge.

Cântăreața a arătat mesajele cu Delia

Lora și-a susținut declarațiile despre faptul că nu există nicio controversă cu Delia cu câteva mesaje, în care le-a arătat tuturor când a vorbit cu ea ultima dată.

Între cele două nu a existat niciun schimb de replici acide, iar ultima dată când au vorbit a fost de ziua de naștere a Deliei, în care ea i-a trimis o urare, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468