REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali. Zborul lor către România a fost anulat din cauza coronavirusului

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali. Zborul lor către România a fost anulat din cauza coronavirusului

Replica API 24 martie 2020 | 00:00 1043

Lora și Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu au plecat într-o vacanță exotică, chiar în plină epidemie de coronavirus. Cei doi sunt însă acum blocați în Bali și nu se mai pot întoarce în țară. Zborul e pe 7 aprilie a fost anulat.

Artista a făcut primele declarații despre situația în care se află, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro tv.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Lora la Vorbește Lumea, în direct prin skype.

Mama Lorei a murit recent

Lora a mărturisit zilele trecute, că a plecat în vacanță pentru a putea trece mai ușor peste moartea mamei sale. „Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje. Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine..”, a fost mesajul emoționant transmis de Lora, pe Instagram, zilele trecute, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e chiar asa de interesant ca lora a ramas in bali ? iar faceti toti prostii celebri
1
0
Dupa imaginile postate o duc foarte bine. Pot sa ramana cat vor.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272