REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Loredana Groza, escapadă la munte cu "elevul" de la X Factor, Nick Casciaro

Loredana Groza, escapadă la munte cu "elevul" de la X Factor, Nick Casciaro

Replica API 4 ianuarie 2022 | 00:00 1704

Loredana Groza a avut un an 2021 plin de proiecte și de apariții televizate. Și-a împărțit timpul între studioul de înregistrări și platourile emisiunilor la care a participat, așadar este de înțeles că acum se bucură de un scurt moment de respiro, scrie click.ro.

Loredana Groza a plecat zilele trecute într-o escapadă la munte alături de prietenii apropiați, dar și de elevul său, cel care a câștigat competiția X Factor, Nick Casciaro.

Loredana a dorit să le arăte tuturor prietenilor de pe rețelele de socializare cât de bine se simte pe pârtia de schi și a distribuit mai multe imagini.

Echipată corespunzător și cu un zâmbet larg pe buze, Loredana strălucește de fericire în imaginile distribuite pe contul personal de Instagram.

Cine este Nick Casciaro

Nick Casciaro este marele câștigător X Factor, care a plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 euro. Acesta este un tânăr de origini italiene, în vârstă de 31 de ani. Nick Casciaro s-a născut în Bolzano, Italia.

Nick alături de iubită

Sursă foto: Instagram Nick Casciaro

Nick Casciaro are alură de fotomodel și a dezvăluit că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și adoră muzica.

Nick Casciaro se iubește cu o italiancă superbă, pe care o cheamă Maria Sacchi și căreia i-a promis că o ia de soție dacă va câștiga X Factor. Maria și-a arătat sprijinul față de iubitul ei prin postările pe care le-a făcut pe Instagram, de-a lungul concursului. Și în marea finală i-a transmis un mesaj emoționant. Iată că a fost cu noroc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ea e de mult expirata si re esapata
3
0
Totul e fals. Toti vor sa para altfel sau altceva decat ceea ce sunt
1
0
babaciunea resapata cu siklicon s-a dat la tineret.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272