REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Loredana Groza s-a filmat dansând la bară: "Criza femeii de 50 de ani"

Loredana Groza s-a filmat dansând la bară: "Criza femeii de 50 de ani"

Replica API 4 octombrie 2021 | 22:27 1749

Loredana Groza face ce face și e din nou în centrul atenției, asta după ce jurata de la X Factor a publicat recent pe pagina sa de socializare un videoclip în care dansa la bară, iar ținuta nu era deloc una pentru anotimpul de afară. Imaginile i-au uimit pe fani, astfel secțiunea de comentarii a vedetei a fost luată cu asalt, bucurându-se de sutele de aprecieri și totodată dând replică fiecărui internaut care o judeca, scrie spynews.ro

Loredana Groza se laudă cu o carieră de invidiat, dar și cu faptul că odată cu trecerea anilor devine din ce în ce mai frumoasă, astfel că pe baza transformărilor ei răutăcioșii au avut mai multe comentarii.

Vedeta a mărturisit recent că nu a apelat la niciun fel de intervenție chirurgicală și că diferențele majore pe care le-a avut în look-ul ei de-a lungul anilor se datorează doar muncii pe care o depune pentru a arăta mereu fabulos. Ei bine, pentru a închide gura răutăcioșilor, Loredana Groza tocmai a postat un videclip într-o ținută provocatoare, în timp ce dansează la bară.

Gurile rele au vorbit în ultimul timp despre Loredana Groza ca fiind o împătimită a operațiilor estetice, acuzând-o că a apelat la acestea pentru a arăta mai bine. De asemenea, aceștia au observat o schimbare la nivelul sânilor, haterii spunând că vedeta și-a pus silicoane.

Ei bine, răutăcioșii au spus despre Lori că a făcut multe tratamente de lifting pentru ca pielea ei să arate bine la vârsta pe care a împlinit-o recent, respectiv 51 de ani, însă vedeta a afirmat mândră că nu are nicio intervenție chirurgicală. Tocmai pentru a-și etala corpul demn de invidiat la acești ani, vedeta tocmai s-a filmat în timp ce dansa la bară, într-o ținută provocatoare, astfel nu s-a sfiit deloc să-l facă public.

Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt, mai ales că nimeni nu se aștepta la un asemenea clip. A făcut furori și s-a bucurat de numeroase complimente de la cei care o îndrăgesc, însă totodată vedeta s-a confruntat și cu mult hate din parte comunității sale.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară

Nu a trecut mult timp de când Loredana Groza ne-a mărturisit că nu mai bagă deloc în seamă răutățile celor din jur și trăiește după propriile reguli, căci tocmai ce le-a închis gura răutăcioșilor și invidioșilor, așa cum le spune ea. Pe Instagramul vedetei s-a declanșat o mare controversă după postarea filmulețului incendiar.

„Criza femeii de 50 de ani”, „Nu există femeie urâtă. Există femeie fără bani. De acolo pornește totul”, „Și-ar dori multe femei să aibă așa formă fizică”, au fost câteva dintre comentariile primite de artistă.

După ce oamenii și-au dat cu părerea, Loredana Groza a venit cu un răspuns pentru toți cei care au criticat-o și au afirmat că arată așa doar datorită banilor pe care i-a investit în numeroase operații estetice.

„Draga mea, banii nu cumpără munca și determinarea. Doar spun”, este răspunsul dat de către vedetă în urma comentariilor răutăcioase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noroc cu Boncea ca a facut din ea vedeta ca altfel cinta prin circiumi .
2
0
Cine-i asta ?? O recunoaste cineva ?!
2
0
LASATI BATRANII IN PACE. A FOST NEVOITA SA STEA LA BARA PENTRU CA TINERII NU I-AU OFERIT UN LOC IN AUTOBUZ.HA-HA!
3
0
S-a asezat la locul potrivit,vine varsta cand iti gasesti adevarata vocatie,inafara de felatie.
10
1
Pocnitoare a fost, pocnitoare a ramas.
12
1
Sa te uiti in oglinda si sa nu te recunosti. Asta inseamna frumusete
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272