REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Loredana Groza uimește din nou

Loredana Groza uimește din nou

Replica API 8 mai 2021 | 22:39 2326

Nu de multe lucruri suntem siguri în viață, însă unul dintre ele chiar are o certitudine absolută: faptul că Loredanei Groza îi place să fie sexy. De curând, vedeta s-a afișat într-o ipostază de infarct, iar interuauții au rămas fără replică, scrie cancan.ro.

click pe imagine

Atunci când vine vorba de apariții incendiare, Loredana Groza nu se dezice de la nimic. De curând, vedeta a avut parte de multe complimente din partea internauților, dar și de multe critici, după ce s-a afișat pe contul său de Instagram cu sânii pe jumătate afară.

Blondina a îmbrăcat o rochie roșie, extrem de mulată, care i-a pus în evidență bustul generos, un bust pe care niciun internaut nu a reușit să-l uite prea ușor. În felul lor, urmăritorii Loredanei Groza s-au exprimat liber după ce au văzut-o pe vedetă îmbrăcată într-o astfel de ținută.

Probleme la filmarea videoclipului „Fericire”

Considerată hitul momentului, melodia ”Fericire! Bună dimineața” a avut parte și de un videoclip spectaculos, însă puțini sunt cei care știu cu ce probleme s-a confruntat regizorul la filmări. Alex Ceaușu stabilise dinainte niște detalii cu Costi Ioniță. Unul dintre ele avea legătură cu vestimentația celor zece maneliști care apar în clip alături de Loredana Groza. Toți trebuiau să fie îmbrăcați în alb.

Doar că… unii dintre maneliști nu au respectat codul vestimentar. Alex Ceaușu a fost nevoit să apeleze imediat la un designer, pentru a remedia problema și a începe filmările în ziua stabilită.

„M-am luat cu mâinile de păr când i-am văzut cum au venit îmbrăcați! Ce să mai, nu puteam rata ora de filmare stabilită deja, aşa că am rezolvat cum m-am priceput mai bine. Mi-am sunat un prieten, un designer, căruia i-am cerut ajutorul. Pe acela l-a pufnit râsul şi mi-a făcut rost de vreo trei sacouri cu revere negre. Toate mărime mare, XXL. Mă și mir că le-a găsit într-un timp atât de scurt!”, a declarat Alex Ceaușu pentru playtech.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iti mai da limbi in pizada Denus ?!!
0
1
Tot urata e..cu 1000 de operatii estetice
3
0
Fata de cauciuc
5
0
babornita expiratanu maimeste bagata un seama si.si arata korul,ca maimuta in copac.madalina a baut furadan,din acelasi motiv.
5
0
internautii sunt niste labagii daca balesc la expirata asta .
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212