REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Loredana Paraschiv, de la Insula Iubirii, iubita unui afacerist din Constanţa!

Loredana Paraschiv, de la Insula Iubirii, iubita unui afacerist din Constanţa!

Replica API 11 mai 2022 | 22:46 21627

Loredana Paraschiv, constănțeanca devenită celebră odată cu participarea la Insula Iubirii, pare că și-a găsit în sfârșit liniștea mult visată. După mai multe relații nereușite, în una dintre ele fiind chiar bătută, aceasta și-a găsit fericirea în brațele unui afacerist din Mangalia, care îi îndeplinește toate poftele și o plimbă peste tot în lume.

După o legătură controversată cu un traficant de droguri, expusă chiar la emisiunea Insula Iubirii, și mai mai multe relații eșuate, Loredana Paraschiv pare că a scăpat de seria ghinioanelor. De mai bine de doi ani de zile, aceasta are o relație cu afaceristul Răzvan Chivu, din Mangalia. Proprietar al hotelului Solymar, din Mangalia, acesta nu a se uită la bani atunci când vine vorba despre fericirea iubitei sale.

Corfu

Cei doi par într-o lună de miere continuă, încă de la începutul anului 2022. Cei doi amorezi au petrecut revelionul în Polonia, la Zakopane, o renumită stațiune, celebră pentru pârtiile de schi. Următoarea destinație a fost una călduroasă, mai precis Maldive, unde cei doi au ajuns la începutul lunii februarie. După câteva escapade în munții României, mai exact la Predeal și Moeciu, unde Loredana și-a sărbătorit și ziua de naștere, dar și în cluburile din București, cuplul a încheiat călătoria în jurul lumii în Corfu, Grecia, unde a petrecut sărbătorile Pascale.

Cine este Răzvan Chivu

Răzvan Chivu este un afacerist de la malul mării, cu un trecut destul de controversat, mai ales pentru modul în care a reușit să pună mâna pe hotelul Zenit din Mangalia. Astfel, la acea vreme, firma S.C. Don Raz Turismo S.R.L., l-ar fi împrumutat cu o sumă de 300.000 de euro pe Liviu Scarlat, patronul societății Mangalia SA din cadrul căreia făcea parte și Hotelul Zenit.

Polonia, Zakopane

Drept garanție, Chivu ar fi trecut la “cârma” unității turistice. În 2013, societatea, prin reprezentanţii Viorel Răzvan Chivu, Ioana Şerban şi Gina Valeria Matei au obţinut aprobare de la Primăria Mangalia pentru modernizarea hotelului de două stele, care a fost redeschis la categoria de 3 stele, sub noul nume de Solymar.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Om de afaceri cu apucaturi de interlop dar nu il ajuta nici fizicul ai nici fata. A**a scrie mesaje la toate fetele de pe insta si fb , gigolo se crede, nu cred ca e fata sa nu ii fi scris r****n chivu . Ori a fost maltratat cand era mic ori are frustrari ca il insala iubitele
1
0
Mai acum vreo 3-4 ani, acest domn, jelea de mama focului, ca iubit e foarte bolnava si ca o sa moara. Ceea ce s-a intamplat. Domnisoara a murit, D zeu sa o ierte, dar sus numitul nu a jelit prea mult, cum se dadea lovit. A inceput sa dea iama in cele neprihanite... Un tepar!!!
1
0
Aoleu,ce rasf-----! Cum e sacul asa si peticul.
0
0
din dama de companie , iubita unui om de afaceri .**. wowww LORELEII
0
0
i-a cazut precum pestele in carlig, cand se termina momeala pleaca la altul, e tipic
1
0
O urata de femeie !
1
0
Il face si p-asta de bani dupa care altul la rand!
0
0
Ca doar nu era sa fie iubita unui strungar .oricum la ce fatza are individul doar cu bani poate sa iubeasca
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369