REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Loredana, pictorial ca în Playboy pe Instagram. E chiar goală… în jos!

Loredana, pictorial ca în Playboy pe Instagram. E chiar goală… în jos!

Replica API 13 august 2022 | 01:57 3008

Lipsită de inhibiții, Loredana Groza a încins noaptea de miercuri, 10 august, cu o poză incendiară, fără lenjerie intimă, ca într-un pictorial Playboy! Și e abia mijlocul săptămânii.

Loredana Groza, sursa: Instagram

Fanii Loredanei Groza s-au frecat la ochi, în noaptea de miercuri 10 august, mai rău decât protestatarii din 10 august 2018! Și nu de la gazele jandarmilor, ci la fotografia lacrimogenă postată de divă, întinsă pe pat, fără lenjerie intimă!

Loredana Groza pare să amintească de celebrul pictorial din Playboy, care marca intrarea în noul mileniu, în anul 2000.

sursa: Instagram

Diva s-a reinventat constant pentru a rămâne în preferințele publicului

De altfel, Lori a știut mereu cum să țină publicul în priză și cum să se reinventeze, artistic și, mai ales, în materie de apariții, pentru a obține performanțe, într-o piață artistică în care concurența e acerbă.

Diva a explicat ce sacrificii a presupus cariera întinsă pe aproape patru decenii. „Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și dacă vrei să fii în top trebuie să faci sacrificii. Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea.

După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului, este incredibil.

Fanii au făcut copii pe muzica Loredanei și i-au trimis poze

Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii. Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine.

Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo. M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău.

E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii.

Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?'' a declarat Loredana Groza, scrie Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si daca.i goala baba,ce?ce are acolo,aur,sau o placinta paroasa?nu stiu coardele cum sa se bage in seama,ai grija,lori,mada a halit furadan ca n.o baga nimeni in seama.putina centura si.ti ridici moralul,ii ajuti si pe baieti cu presiunea in cauciucuri!
0
0
de branza...de unde branza???cum de unde???din chilotei...acolo se fabrica branza...vedetelor...pofta buna...
1
0
noroc ca ne-ati spus ca e loredana ca la cit cutit si photoshop are pe ea nu zici ca e decat o baba expirata .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920