REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc

Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc

Victor ROTARU 17 aprilie 2024 | 00:00 645

România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup, după ce s-a impus în fața Ucrainei, scor 3-2.

Lovitura de proportii care se pregateste in tenisul romanesc Sorana Cîrstea și Simona Halep

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac (56 de ani), a declarat că echipa României de Billie Jean King Cup are potenţialul de a deveni campioană mondială după ce a reuşit calificarea la turneul final, grație succesului cu Ucraina.

George Cosac a spus că actualul căpitan nejucător al naționalei României vrea să le readucă împreună sub tricolor pe Simona Halep și Sorana Cîrstea.

"Sori" s-a retras de la națională în decembrie 2018, după 12 ani în care a jucat în echipa de Fed Cup a României.

"Horia Tecău este cel care face convocările. Dar, cred eu, pe lângă Ana Bogdan și Jaqueline Cristian care și-au câștigat locul în echipă, rămâne de văzut cum se vor simți, în toamnă, Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea.

Eu cred că e posibilă revenirea Soranei. Știu că s-a retras, dar cred că ar putea să treacă peste orgoliu când în discuție ar fi titlul de campioană mondială. Discuțiile le va purta Horia. Da, eu cred că ar putea fi realizată o performanță extraordinară la Sevilla.

Să nu uităm că, la începutul competiției Billie Jean King Cup, au fost înscrise 135 de formații. Acum, noi ne numărăm printre primele 12 din lume. De ce să nu ne gândim la titlul mondial?", a declarat George Cosac, informează sportpesurse.ro.

Turneul final al Billie Jean King Cup se dispută în perioada 12 - 17 noiembrie, în Spania, la Sevilla.

Echipele calificate sunt: Australia, Canada, Cehia, Germania, Marea Britanie, Italia, Japonia, Polonia, Slovacia, Spania, SUA și România, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fără machedoance
0
0
Mult noroc fetelor! Speram sa avem aceasta participare superba la Billie Jean King Cup anul acesta si sa obtina titlul mondial pe care il merita cu prisosinta. Pentru noi, privitorii, va fi cu siguranta un specatcol extraordinar.
1
1
Adica..ce vrei sa spui dolofane...cum se vor ,,simti ''pasaricile la toamna?..Ele se simt bine chiar foarte bine..una doarme cu sutele de milioane sub ea sau pe ea..alta cu zecile de milioane de euro,ce i drept muncite de ea... Si eu care credeam ca doar forma sportiva e cea care conteaza...
2
0
In locul Soranei, nu as veni. De ce sa fie la cheremul albanezei dopate?
2
1
pe Sorana aia de cand o bubuie fii-su lu Tiriac are niste basini in ea de zici ca ea este miliardara si nu ala care o arde ! Iar oita care se ardea la Paris cu capatzana aia de oaie, de aia a lasat-o Iruc, sa o lase la mana ei si sa nu o mai forteze degeaba. Asa ca, cele 2 relicve sa isi vada de treburile lor cu capusala si alergatul numai dupa bani si sa lasam noua generatie de pustoaice sa joace pentru tara si patrie !
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272