REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lovitură de stat în Rusia: plan pentru uciderea lui Vladimir Putin

Lovitură de stat în Rusia: plan pentru uciderea lui Vladimir Putin

Victor ROTARU 26 ianuarie 2023 | 00:00 1172

Elita militară din Rusia ar fi încercat să pună la cale o lovitură de stat, în decembrie 2022. Planul viza uciderea lui Vladimir Putin, iar întreaga operațiune a fost condusă de generalul Alexey Maslov, fost șef al Forțelor Terestre din Rusia. Vladimir Putin ar fi aflat de acest plan, iar generalul Maslov a avut parte de o moarte subită, pe 24 decembrie.

Lovitura de stat in Rusia: plan pentru uciderea lui Vladimir Putin

Generalul Maslov avea mijloace și cunoștințele necesare pentru a organiza o lovitură de stat. Acesta a fost comandant șef al Forțelor Terestre din Rusia și mai târziu reprezentantul militar al Rusiei la NATO, informează The Hill.

Este posibil ca Putin să fi fost în vizor pe 24 decembrie, după ce revenit de la Minsk, și după ce și-a anulat brusc vizita la o fabrică de tancuri. Străzile erau curățate de zăpadă iar limuzina sa era deja pregătită.

Totuși Putin nu a mai plecat pentru a realiza vizita programată. Generalul Alexey Maslov a murit subit a doua zi din cauza unui atac de cord, chiar în ziua de Crăciun, potrivit publicației americane The Hill.

Se pare că fostul comandant militar, care provenea dintr-o regiune rusă de la granița cu Ucraina, avea legături strânse cu țara invadată de Rusia în februarie. Cariera militară a generalului Maslov a început în Ucraina sovietică, unde a studiat la un colegiu de top pentru comandanți militari din Harkov. Ulterior, a fost repartizat în Munții Carpați, la granița cu România, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blestemat sa fii tu inpreuna cu toata familia ta
0
0
Toti rusofilo-putinistii din Romania si Moldova sunt BLESTEMATI sa moara in chinuri, sa arda pe jarul vesnic din iad, alaturi de Satana in carne si oase Putin! Nu exista TRADARE MAI MARE pentru niste romani sau molodoveni (romani din Basarabia romaneasca), mai mare decat rusofilia si rusofonia. Pamanturile romanesti au fost invadate de 12 ori de-a lungul istoriei de catre satanistii insetati de sange din Rusia. Repet! Nu exista tradare mai mare pentru un ROMAN decat aia de a fi rusofil, de a sustine UNICUL SI VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI (RUSIA) si chiar mai rau de atat, de a-l sustine pe Putin care este intruchiparea SATANEI, este fix cum ar arata Satana fizici si moral daca ar calca pe Pamant printre noi. Sunteti BLESTEMATI, nenorocitilor! Da, voi trolilor rusi, in special cei din interiorul si din jurul celor din SPUTNIK Moldova sau Romania sau cei din AUR, SOS si buna parte din PSD. VOCUL VESNIC AL IADULUI SA VA ARDA, satanisilor! AMIN!
20
5
Habar nu avem cate porcarii ne-au mai facut ai nosti de au dus tara de rapa,nu stim cati tradatori de tara veritabili avem si cat rau se va mai face in Romania impotriva romanilor de romani. Ce sa vezi,stim la naiba,ce chestii se intampla in Rusia in zona activitatilor serviciilor secrete. Mai,zau? Nu stim nimic despre noi insine ca tara,habar nu avem daca sunt mai mult de cinci patrioti destepti in guvern si parlament sau poate mai putini,dar stim despre chestii din Rusia.
10
11
Mwe ucraina mwe zelensky
8
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218