REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

LOVITURĂ! Italianul PICCIN rămâne FĂRĂ terenul din FALEZĂ NORD

LOVITURĂ! Italianul PICCIN rămâne FĂRĂ terenul din FALEZĂ NORD

Replica API 16 noiembrie 2020 | 00:31 5455

Italianul Maurizzio Piccin, care vrea să ridice un mastodont pe plaja din Faleză Nord, ar putea rămâne fără teren. Administraţia Bazinală Dobrogea-Litoral revendică terenul,în baza Legii 18/1991. Terenul este parte a falezei litoralului constănţean, care este proprietatea Statului Român şi, potrivit legii mai sus menţionată, trebuie să revină la stat, în administrarea ABADL.

Nu numai constănţenii care locuiesc în Faleză Nord sunt împotriva proiectului cu 18 etaje al firmei SC Total Financial Consulting SRL, deţinută de italianul Piccin Maurizio, ci şi Apele Române, prin ABADL. Instituţia revendică, în baza Legii 18 din 1991, întregul teren deţinut de italian. Potrivit şefului ABADL, Bogan Bola, terenul este situat pe faleza litoralului românesc, care este un bun public de interes național aflat în proprietatea Statului Român. Primul termen în dosar a fost stabilit pentru 16 noiembrie.

Reamintim că investitorul italian a îngrădit terenul din Faleză Nord, pe strada Unirii numărul 10, acolo unde intenționează să construiască un mastodont cu 18 etaje, după cum se tem locuitorii din zonă. De altfel, vecinii sunt împotriva proiectului şi au ameninţat că-l vor bloca.

Bogdan Bola

Maurizzio Piccin este asociat şi la firma Alcor Merchant SRL, deţinută de soţii Bârcă, cea care a demarat, iniţial, procedurile pentru realizarea complexului.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce pacat sa nu lasi omul sa construiasca bloc cu 18 etaje. Dupa aceea se arunca in gol el singur de la etajul 18 pentru ca l-a parasit iubita lui romanca, si uite asa investitia ramanea pe Pamant.
2
0
Demolati tot.. .
9
0
sa suga ulap!!!
2
3
ABDL de ce nu revendica si loturile de pe plaja din Mamaia unde s-au construit hoteluri ? Sa fie toate darmate si plaja sa intre la domeniul public al statului.
22
1
Ori il strang cu usa ca sa mai scoata niste bani,ori nu a dat banii promisi. Toate manglele cu terenuri s-au facut cu complicitatea notarilor si judecatorilor sau procurorilor.Dupa caz
13
1
In curand vei primi ceea ce ai cautat.
10
2
Daca terenul italianului e considerat faleza, atunci si blocurile de langa teren sunt construite ilegal Pa2 Pa4 Pa6! Toata peninsula consilieri, vila lui Banias PNL si cea de langa!Sa le darame si pe astea! Toti au aceleasi drepturi! Ori la bal ori la spital! Nu se poate aplica legea discretionar! Bola a facut circ ca sa castige imagine si a castigat! Candideaza si il votati!Prosteala pt prosti!
24
5
Da pana acuma miilioanele de blocuri care au fost construite pe nisip pe plaja? Alea nu mai erau ale statului, bunul tuturor cetatenilor? Ftva mumancur de kkti.
21
0
alaturi se construieste un bloc al unui alt mafiot dar roman sau mache, terenul respectiv nu are acelasi statut?
33
0
A distrus Constanta!
22
1
Italiani di merda.
14
3
sunt depasite,mafia imobiliara are tentacule inimaginabile,fenomenul e scapat de sub control,...Romania stat mafiot,ca tzara nu se mai poate numi
26
1
Este de domeniul incredibilului cum se poate permite constructii de betoane pe faleze,maluri de apa si parcuri.Curand nu va mai exista petec de verdeata sau faleze la malul marii.Autoritatilor kiar nu le pasa de orasul asta?
38
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272