REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Lovitură la început de an! Vor fi ÎNĂSPRITE controalele asupra agenților economici

Lovitură la început de an! Vor fi ÎNĂSPRITE controalele asupra agenților economici

Replica API 17 ianuarie 2021 | 00:00 4079

Într-o perioadă în care agenții economici au nevoie de susținere din partea Statului Român, Guvernul Cîțu vine cu o măsură dură. Potrivit unei directive interne, intrate în posesia Bugetul.ro, comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor vor avea de îndeplinit un plan de amenzi. Practic, vor fi înăsprite controalele asupra agenților economici.

Comisarii ANPC din Capitală sunt revoltați de această măsură impusă chiar de șeful Protecției Consumatorilor, Eduardt Cozminschi, vineri, 15 ianuarie 2021.

După ce că sunt copleșiți de reclamații, acum ei vor avea de realizat și un plan de amenzi.

„Ordinul” lui Cozminschi este, pe de-o parte, surprinzător, având în vedere că, potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, acesta este în ultimele zile de mandat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A ti votat pnl. Gura mica si inghititi 4 ani
0
1
Pai nu voi ati votat dreapta fratilor?Pana la urmatoarele alegeri mucles!
0
1
Dar pe voi , escroci si spagari ordinari, cine plm va controleaza ?
4
0
Asteptari mari,aceleasi metehne.Noroc ca nu stiu sa fure foarte tare,ca predecesorii.
3
3
ce teapa ati luat cu peneleu aceeasi hotie cu alta palarie
11
3
La tiganii care fura apa curent , nu isi platesc impozitle pe palate si iau fraudulos ajutoare sociale si la incalzire in timp ce rapesc violeaza tortureaza si prostitueaza romance minore in complicitate cu magistrati si politisti, nu va duceti in control?
21
1
Consumatorului cu comentariile voastre? Sa dati mizerii de produse celor care vin sa cumpere e ok?
2
3
Bai "foarte bine", daca crezi ca o duc asa de stralucit acesti "excoci" de ce nu te faci si tu patron Prostavane?
13
5
De ce inca se mentine daca angajatul lucreaza 2-4 ore pe zi patronul trebuie sa plateasca asigurari pt 8 ore pe zi? Voi sunteti cretini ca psdul? Cum sa mai angajezi cu 2-4 ore pe zi? De ce nu modificati tampenia asta?Ati dat la toti bani pt orice au cerut. Numai asta nu vedeti ca tb schimbata.
8
3
Patroni angajaza cu 2 si 4 ore si munesc oamenii cate 12 ore pe zi, ca sa nu le plateasca asigurarile la stat si cartea de munca. Niste excoci care isi bat joc. Daca ii verifici patronii se lafaie in masini si vile scumpe, dar, scuze, sunt pe numele strabunicilor.Acum se plang ca sunt controlati, ca sa nu iasa la iveala magariile.
7
12
Bravo handicapatilor ati inteles ca la anunturi mortuare nu trebuie sa lasati sa iasa laturile din oameni! Felicitari
11
0
Statu cand nu are bani , maresc taxele sau pun biciu pe agenti econoici . De cate ori au ajuns LIBERALI la guvernare , ii haituiesc pe agenti aconomici . Altceva nu stiu acesti mizerabili de liberali . Nu isi pun mintea la bataie cum sa creieze locuri de munca , cel mai simplu este sa puna presiune pe agenti economici . Sunt un mic comerciant , si am observat ce fac mizerabili de liberali . Nu o spun din auzite . PULEA O SA-I MAI VOTEZE . LA ALEGERILE VIITORE DACA VOR LUA CAT AUR ESTE MULT .
19
3
Asa, sa luati cu paine toti votantii pnl mi-as pula in neamul vostru. Javrele astea nu se lasa pana nu vor distruge si ce a mai ramas din tara asta. Cum scrie si in articol, in perioada cand agentii economici au nevoie de sustinere guvernul vine cu masuri dure. Asa guvernul labarilor, bv, asa se guverneaza o tara, cu masuri dure nu sustinere. Sa va moara tot neamul pana la ultimul, sa va starpeasca samanta de pe fata pamantului. MUIE PNL
18
7
Care guvernare va schimba oare comportamentul comunistoid al acestor institutii care tot controleaza. De 30 de ani se tot controleaza si stilul asta care se bazeaza pe amenzi si chiar abuzuri nu a dus la progres si asa zisa respectare a legii. Amenda este sursa de bani la buget si de spaga nu de corectie a unor incalcari. In Romania, desigur.
26
1
trebuie platita,din amenzi si taxe
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468