REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Lovitură pentru Culiță Sterp! Procurorii l-au trimis în judecată în dosarul accidentului provocat în Cluj Napoca

Lovitură pentru Culiță Sterp! Procurorii l-au trimis în judecată în dosarul accidentului provocat în Cluj Napoca

Virgil STOIAN 2 ianuarie 2023 | 00:00 1122

Lovitură pentru cântărețul de muzică de petrecere Culiță Sterp. Procurorii l-au trimis în judecată în dosarul accidentului provocat în Cluj Napoca. 

Culiță Sterp

Prima înfățișare va avea loc miercuri, atunci când magistrații vor stabili dacă îi mențin lui Culiță Sterp măsura controlului judiciar. Pe numele cântărețului sunt mai multe acuzații, printre care conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau unor substanțe interzise și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Reamintim, Culiță Sterp a fost implicat în urmă cu două luni într-un accident rutier în urma căruia șoferul autoturismului în care a intrat a avut nevoie de îngrijiri medicale. Inițial el a fost reținut și apoi lăsat în libertate,  potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este momentul in care omul de rand sa recapete incredere in justitia romana, dati un exmplu de asa NU!
0
0
Adevarat ce spune cel de mai jos ..il ierti ,face la fel ca zice ca merge. Nu frate, baga-l la puscarie pe nenorocitul asta 5 ani de zile, si sa vedem daca mai face cand iese la fel, si o sa ia si altii exemplu..direct 5 ani cu executare la penitenciarul deva merita drogatul asta, care nu gandeste. Au intrat ministii la puscarie, ptr un caltabos, dar zdreanta asta,drogat,baut,accident,fuga de la locul accidentului//o gramada de infractiuni a facut nenorocitul
3
0
daca l ai iertat o data o sa faca in continuare aceeasi greseala
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272