REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Lucian Bode, reacție după propunerea lui Rareș Bogdan privind comasarea MAI cu MT

Lucian Bode, reacție după propunerea lui Rareș Bogdan privind comasarea MAI cu MT

Replica API 20 iulie 2021 | 19:24 1131

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai s-a arătat revoltat de propunerea europarlamentarului PNL Rareș Bogdan de a comasa Ministerul Transporturilor (condus de Drulă de la USR-PLUS) cu cel al Afacerilor Interne (condus de Bode de la PNL). În replică, Rareș Bogdan a spus luni la Antena 3 că nu vrea să comenteze declarația colegului din coaliție.

„Nu vreau să comentez, am citit”, a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție la Antena3.

Bode: A fost o glumă

La rândul său, ministrul de Interne Lucian Bode a spus că Rareș Bogdan a făcut o „glumă” și nu se pune problema comasării celor două ministere.

`Eram pe scenă. Eu vă cunosc pe toţi şi ştiu că nu plecaţi după fentă. A fost o glumă. Dumneavoastră aţi înţeles foarte bine că a fost o glumă. Sunt câţiva care nu au înţeles. A fost o glumă într-un moment din weekend, când noi ne alegeam conducerea filialei Sălaj şi aşa a considerat dumnealui să facă o glumă. Încă o dată, Ministerul Afacerilor Interne este o instituţie fundamentală în arhitectura de securitate a statului român. Nu putem să ne permitem nici măcar, aşa, dezbateri de genul celor demarate în zona online de desfiinţare, citez, a Ministerului Afacerilor Interne~, a răspuns Bode, potrivit stiripesurse.ro.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, filială condusă de actualul ministru de Interne Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor, că acesta este "genul de om care vorbeşte puţin şi face mult". "Eu am spus - sper ca de data asta să nu se mai creeze un breaking news, nu-mi doresc - am spus că, la un moment dat, poate ar trebui să facem un minister al Transporturilor Interne, adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, pe care să-l conducă un singur om, dar asta pentru că Lucian a făcut lucruri bune, nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune, Doamne fereşte, ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo", a afirmat el, potrivit presei locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt 15 ,03 . Dar de usr-plus nu zici nimic sau ..........
3
0
Vai de capul lor ...si al lui Rares Bogdan si al lui Bode !!! Oare pe ce lume traiesc!!!!
3
1
Asta dupa inteligenta care se vede pe fata lui poate sa conduca 5 ministere comasate ca oricum sunt inutile si ministerele si analfabetii astia
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212