REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Lucian și Augustin Viziru nu-și mai vorbesc și au rupt orice legătură

Lucian și Augustin Viziru nu-și mai vorbesc și au rupt orice legătură

Virgil STOIAN 21 iulie 2023 | 00:00 655

Augustin și Lucian Viziru au recunoscut în nenumărate interviuri că nu s-au înțeles bine niciodată. Cei doi au fost certați, apoi s-au împăcat, după care nu își mai vorbeau deloc. De curând frații Viziru se împăcaseră, iar în urmă cu câteva luni au apărut împreună la o emisiune.

Lucian si Augustin Viziru nu-si mai vorbesc si au rupt orice legatura

Recent, Lucian Viziru a declarat într-un interviu că nu mai are o relație bună cu fratele său, Augustin Viziru. Actorul nu a oferit prea multe detalii despre cearta lor, dar a dat de înteles că la un moment dat, se vor împăca.

Augustin și Lucian Viziru au avut întotdeauna o relație tumultoasă, dar cu toate astea au fost mereu alături unul de celălalt în situații dificile. Au fost certați, iar apoi s-au împăcat, după care relațiile dintre cei doi s-au răcit din nou. În luna martie a acestui an, Lucian și Augustin Viziru au apărut împreună într-o emisiune, dând de înțeles că se înteleg bine. Recent, Lucian Viziru a declarat că nu mai vorbește cu fratele său cel mic, dar nu a dezvăluit motivul conflictului dintre ei doi.

„Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă, dar acum nu prea ne mai vorbim.Ce să zic, o să fac povestea cât pot de scurtă. Ne-am certat ca frații și o să ne împăcăm la un moment dat. Dar motivele pentru care ne-am certat nu o să le divulg. Sunt câteva luni (n.r de când nu au mai vorbit). Am mai avut noi perioade de genul acesta, dar vom trece peste, probabil.', a declarat Lucian Viziru, la Antena Stars.
Lucian Viziru, despre relația cu fratele său, Augustin Viziru

Cei doi frați nu și-au vorbit mult timp, iar Augustin Viziru a făcut multe declarații controversate despre fratele său. La rândul lui, Lucian Viziru a mărturisit că el și fratele său au avut întotdeauna anturaje diferite, iar declarațiile oferite de Augustin l-au deranjat.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni. Iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine. Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea. I-am răspuns apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație.', a declarat Lucian Viziru, pentru Fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.

Augustin Viziru: „Drumurile noastre s-au separat”

Augustin Viziru și Lucian Viziru au făcut parte în urmă cu multi ani, din același proiect, dar după asta, drumurile lor s-au separat. În timp ce Lucian Viziru s-a mutat cu familia în Germania, Augustin a rămas în țară, unde s-a implicat în mai multe proiecte tv.

„Ideea e că eu mi-aș dori foarte mult să joc cu el pentru că, așa cum a declarat și el, cred că cea mai frumoasă perioadă din viața noastră in care noi am fost cel mai apropiați, a fost atunci când am filmat împreună la Regina. După aceea, drumurile noastre s-au separat. Ca de obicei, de la diferența de mentalitate, dar, în același tim. Un proiect care ne-ar putea uni ar fi o chestie extraordinară. Eu asta mi-aș dori, să facem proiecte împreună. Piața românească crește, Doamne ajută, avem talente. Forță de muncă trebuie să avem și, mai departe, le descurcăm pe toate', a declarat Augustin Viziru pentru Click

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468