REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.8° Constanța Vin., 12 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6788
32.8° Constanța Vineri, 12 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6788
 

Luciana Petrescu, noul lider EACD pentru România

Luciana Petrescu, noul lider EACD pentru România

Victor ROTARU 7 decembrie 2022 | 13:30 713

Luciana Petrescu este noul lider al Asociației Europene a Directorilor de Comunicare (EACD) pentru România.

Luciana Petrescu este un profesionist cu experiență de seniorat în comunicare și este în prezent Head of Public Relations al HS Timber în România. Specializată în comunicații corporative, managementul reputației și comunicare de criză, Luciana Petrescu a lucrat inclusiv în domenii precum imobiliare, asigurări de sănătate, minerit și downstream petrolier.

Numirea marchează și intrarea României în rețeaua paneuropeană EACD.

“Apartenența la EACD este importantă pentru orice director sau ofițer de comunicare, deschis către a face parte dintr-o rețea europeană de profesioniști, prezenți în cele mai importante funcții din domeniu. Calitatea de membru EACD înseamnă accesul neprețuit la o bază de cunoștințe și cercetări privind cele mai bune practici în comunicare. Pentru toți profesioniștii din domeniul comunicării care își doresc să fie conectați la cele mai recente evoluții transnaționale din domeniu, fie că lucrează în corporații, asociații, instituții sau chiar în politică, o perspectivă globală este crucială. EACD le oferă această perspectivă”, a declarat Luciana Petrescu.

Andrew Hillier, membru al Consiliului de conducere EACD (Regatul Unit) a remarcat: “Numirea Lucianei în funcția de lider de țară semnalează intrarea României în rețeaua EACD într-un moment de dezvoltare rapidă în cadrul asociației. Luciana vine cu energia, angajamentul și profesionalismul său și aștept cu nerăbdare să colaborez cu ea și cu liderii de comunicare din toată România în acest moment emoționant.”

“Sunt onorată să fiu numită liderul de țară inaugural al EACD pentru România. Am încredere în potențialul EACD de a lega un parteneriat durabil cu rețeaua de profesioniști în comunicare din România,” a adăugat Petrescu.

“Într-o lume din ce în ce mai nesigură, comunicarea corporativă profesionistă, eficientă, transnațională nu au fost niciodată mai importantă. EACD susține și promovează excelența în comunicare și sunt încântată să urez bun venit colegilor din România”, a declarat Elena Zambolin, membră a Consiliului de conducere EACD (Italia), potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191