REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lucrarea la Podul de la Butelii s-a încheiat. Ce spune Făgădău: VIDEO!

Lucrarea la Podul de la Butelii s-a încheiat. Ce spune Făgădău: VIDEO!

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:14 412

Circulaţia pe Podul de la Butelii a fost redeschisă normal pe ambele sensuri. Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a precizat că încheierea lucrărilor nu a fost marcată de vreo manifestare, de tăierea vreunei panglici. “Îmi cer scuze că a durat atât de mult. A fost o lucrare cu multe provocări, dar vă asigur că este o lucrare de calitate, care va ţine 10-15 ani”, a spus edilul.

“Mai sunt mici finisaje de făcut şi, încă o dată, îmi cer scuze constănţenilor că a durat atât”, a conchis Făgădău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bld Mamaia cand intra in reparatii? Ne-am saturat sa sarim cu masinile in sus
0
0
Du-te dracu de bou! Ne iei drept prosti si ne minti! INCOMPETENTULE! Machedon PROST!
0
0
Se lucreaza la podul asta de cand era EURO 1,8 lei.....cacam as pe podul vostru
2
0
In mare parte din taxele constantenilor au luat calea statului paralel din tel aviv. Alo DNA ewxtrindeti cercetariule dinbcolo de sconsul dsin primarie , confort urban si clanul din brik. Siktir ati furat cu manusi acoperite de procurorii securisti.
3
0
Podul arata foarte frumos si modern. Asa ar trebui toate din oras. Dar pt faptul ca toate marile proiecte se finalizeaza in campania electorala, fiti sigur ca nu aveti votul meu. Trebuie sa dam sansa altui candidat. Retineti ca nu mai suntem ca acum 5-10 ani cand puteam fi prostiti in prag de alegeri cu tot felul de proiecte finalizate.
1
1
Era si culmea sa deschideti podul cu pamblica, voua va luat 4 ani REABILITAREA unui pasaj iar americanii au CONSTRUIT podul Goldengate de la 0 tot in 4 ani, doar ca lucrarea lor a fost facuta in anii 30
4
1
DACA TREBUIA SA O VOTAM PE VIORICA ACUM UN AN, ERA GATA SI PODUL MAI DEVREME ! NE-AM OBISNUIT TOATE PROIECTELE SA FIE FINALIZATE IN AJUNUL VOTULUI ! DACA MANDATELE DE PRIMAR, PRESEDINTE, GUVERN DURAU 2 ANI ERAM REGINA EUROPEI
3
1
10 ani reparatia podului, 10 ani are garantie, multumim domnule primar! Prost va fi cine te va vota! Du-te inapoi in mina!
6
1
sa multumesti primarului ca ti-a reparat un pod in citiva ani e ca si cum ai multumi bancomatului ca iti da bani
8
1
Bine ca sa finalizat. A durat cred ca zece ani.
4
2
Arata bine, e ok. A durat dar macar s-a terminat, nu ca podul de la Agigea.
4
12
Fagadau are noroc pentru ca in Romania inca se merge pe ideea:"lasa ma nu conteaza alte lucruri bine ca s-a facut",in tarile civilizate te verifica primare pana la ultimul cent si se uita daca s-a incadrat in termenul de executie si cati ani garanteaza executantul lucrarea, pentru ca nu ai platit cu bani tai ci cu bani comunitati.
11
3
ba, sunteti prosti, cum adica gica contra? Pai fratica, daca se apucau in China de reparat podul asta era altul nou, mai bun, in 3 zile. Aici dureaza ca dupa o minte de retard...inceeeeet bagami-aaaaaas
32
5
Deaia merge orasul asta bine, din cauza la gica contra dinastia, daca se face de ce nu s-a facut altfel sau de ce nu s-a facut si dincolo, daca nu se face de fe nu se face, suntem vai de noi, nu suntem in stare sa aruncam nici gunoiul la pubela, dar bine ca asteptam de la primar si daca nu ne da il injuram... Intai trebuie sa ne civilizam noi oameni buni, ca orice primar vine la fel o sa faca ca e PSD ca e PNL ca e alt partid asa se fac lucrarile peste tot... Dar hai intai sa ne civilizam si noi putin
10
28
cel care semneaza andrei este boul de babu...
21
6
dute la puscarie impreuna cu bou de primar ca acolo il lingi mai bine in cur
22
6
Multumim domnule primar! Chiar daca a durat mai mult decat era prevazut in final a iesit totul ok. Multa sanatate !!
11
41
Ba ratatii de la replica ati bagat ads si pana nu se mai vede nimic pe mobil pe site-ul vostru de idioti, o sa va mai citeasca pulea ziarul
25
4
La cat a durat si la ce balarie arhitecturala a iesit mai bine taceai dracului din gura Fagaboule! Nu sunt Gica Contra, ma bucur ca s-a terminat cu inghesuiala insa solutiile folosite la reabilitare sunt impotriva logicii circulatiei rutiere!
28
8
S-a muncit o zi, pauza o saptamana!
34
4
Propun sa numim podul in cinstea marelui nostru primar asa: "Sa ma cac pe fagabou".
32
8
Primaria Constanta trebuie sa finalizeze presemnalizarea de pe Blvd. Mamaia prin montarea indicatoarelor "Interzis a vira la dreapta" inainte de fiecare strada cu sens unic catre Blvd. Mamaia. Ne riscam viata in fiecare zi trezindu-ne cu soferi care nu respecta sensul unic cand intra de pe Blvd Mamaia catre Faleza Nord. Pe strada Timisanei este un adevarat calvar! Politia ar trebui sa se autosesizeze si sa urmareasca indeaproape respectarea sensurilor unice.Situatia de-acum pune in pericol atat soferii participanti la trafic, dar si copii si batranii! Pe cand si o ancheta jurnalistica?
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272