REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lucrări de reabilitare a zonelor pietonale din cartierele Constanței

Lucrări de reabilitare a zonelor pietonale din cartierele Constanței

Virgil STOIAN 27 ianuarie 2023 | 15:46 1082

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale. Intervenții asupra trotuarelor au loc după cum urmează:  

• Pe strada Romană, strada Chiliei, Andrei Mureșanu și Duiliu Zamfirescu unde au fost decapate total trotuarele, terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri deteriorate. Pe suprafețele pietonale se montatează pavele moderne.  

 Lucrari de reabilitare a zonelor pietonale din cartierele Constantei  • Pe bulevardul Mamaia, lucrările de reamenajare au ajuns la tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie. Se reconfigurează acest tronson prin refacerea trotuarelor, înlocuirea bordurilor, montarea de pavele noi și amenajarea casetelor pentru spații verzi. 

• Și pe strada Mihai Eminescu se refac trotuarele și se construiesc casete pentru spații verzi unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. Sunt demontate vechile borduri, trotuarele au fost decopertate și consolidate cu piatră peste care va fi așternut nisip. La final se vor monta pavele pe un strat suport de nisip. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se va asfalta carosabilul, însă doar atunci când condițiile meteorologice vor permite astfel de lucrări.  

 Lucrari de reabilitare a zonelor pietonale din cartierele Constantei  Se intervine la nivelul părții pietonale și pe strada Badea Cârțan în zona complexului comercial. Au fost montate pavele, s-au refăcut trotuarele și aleile de acces din zona complexului și au fost revitalizate spațiile verzi și aleile din proximitatea locului de joacă.    

”Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.  ” au transmis reprezentanții primăriei.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ati daramat curtea porcului betiv care a inghitit tot trotuarul ??? N-am mai fost de mult pe acolo dar sunt sigur ca daca iese porcul hot din parnaie trotuarul tot al lui va fi. Mwie cu mult kkt primariei mwiste !!!
2
1
Se asfalteaza numai strazile unde stau angajatii primariei, ca ei au facut listele. De-aia se face haotic si nu la rand. De ex, daca ati ajuns in Tomis 2, de ce nu terminati tot cartierul?? Ehehe....
6
1
Cand reabilitati si trotuarele de pe strada Baba Novac ?
2
1
Așa buna sant dalele montate pe trotuare , că au început sa se rupă in bucăți! Pe bdu Mamaia. Bravos stimabili aleși! Ați Recepționat lucrări făcute cu materiale de p*****a calitate!!!! De plătit plătesc constănțenii. Santeti jalnici!
6
0
Idioții distrug și uita sa mai repare!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102