REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Lucrări edilitare, desfășurate simultan în mai multe zone din Constanța

Lucrări edilitare, desfășurate simultan în mai multe zone din Constanța

Replica API 21 iulie 2020 | 00:00 1339

Aspectul spațiului public urban este în continuă transformare pe marile bulevarde. Lucrările avansează în ritm susținut pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Mihai Viteazu și pe porțiunea cuprinsă între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, se va moderniza carosabilul pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului, pe strada Ciocârliei, pe strada Prahovei, pe strada Septimius Severus și pe strada Claudius.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă iar pe strada Prelungirea Meșterul Manole carosabilul este construit de la zero.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările reabilitate și la sensurile giratorii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La parcarea Dionisie cel Mic-Stefanita Voda se lucreaza lent, foarte let, 5 muncitori care stau mai tot timpul la umbra. Au program de femei insarcinate, lucraza de la 8 la 11. Unul este sef, 2 incarca 2 descarca. Au fost si asfaltatorii si au lasat o portiune neasfaltata din parcare. Asteptam cu deosebit interes ce vor face cu Galeriile Soveja, focar de infectie in zona.
1
0
Lucrari executate prost, cu bani multi si muuulte borduri si muuulti stalpisori. Atat stie sa faca Fagabou si acolitii de la Confort urban. Fara PSD la alegeri. Clar.
2
0
Ca si in alte locuri din Constanta, se ingusteaza exagerat trotuarele. De ce?!
2
1
Pai daca termina prea repede, oamenii uita tot ce s-a facut, pana la alegeri. In plus, la cum am vazut toti, calitatea lucrarilor este cel putin indoielnica. Pana la alegeri se darama tot...asa ca stau pe strazi cu lunile, ca sa ne dea impresia ca se lucreaza masiv! Praf in ochi!
3
0
dintre blocuri sunt date uitarii. Platim taxe si atat. Nu sunt delimitate, semnalizate. Fiecare parcheaza pe loc rezervat fara pic de rusine. Primaria faceti ceva !
4
0
Mai bine va apucati de una si o terminati in cateva zile, nu incepeti peste tot si va ia un an. La Capitol ati mutat bordura 1 metru si stau popici de 2 luni. Va apuca iarna
5
0
Coltul de vis-a -vis acestei poze este decopertat de 3 luni de zile !A ajuns depozit de materiale ...
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212