REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Lucrări în Constanța: se repară bordurile și se asfaltează străzile!

Lucrări în Constanța: se repară bordurile și se asfaltează străzile!

Replica API 31 iulie 2019 | 02:03 493

Primăria municipiului Constanța desfășoară ample lucrări de reabilitare a infrastructurii stradale în mai multe zone din oraș.

Pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu și pe strada Ion Bănescu, angajații SC Confort Urban SRL intervin în zona destinată circulației pietonilor. Bordurile deteriorate se înlocuiesc cu unele noi iar în scurt timp se va turna covorul asfaltic.

Pe strada Baba Novac, echipele administratorului tramei stradale au montat ieri casete pentru spații verzi.

De asemenea, continuă lucrările de asfaltare la Școala Gimnazială Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța.

În cartierul Inel II, se realizează lucrări de infrastructură la parcările care vor fi amenajate pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Cutezători, bl. IV10.

Astfel de acțiuni au loc în mod constant în municipiul Constanța, au precizat reprezentanţii primăriei.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bune, rele, bordurile ,pavelele asfaltul musai schimbat!aici sunt bani de ...incasat!
1
0
Nu stiu aici cat de deteriorate sunt bordurile, dar in Piata Grivitei erau foarte bune bordurile , erau de granit. Nu se mai gasesc asa borduri bune. Fagabou cine vinde borduri?
2
0
veniti in cartierul de tineri baba novac si asfaltati strazile si dati parcarile in folosinta si ridicati masinile abandonate pe locurile de parcare
2
0
daca videanu a facut afaceri la capitala cu borduri si nu l-a gasit dna-ul altii de ce sa nu faca si la constanta! ca doar userlocii nu vad decat psd!!!
2
0
Nu are spatii de joaca pentru copii, parculete cu spatiu verde dar facem parcari de 200 masini odata. Romanii isi merita soarta.
2
0
Alo, Confort Urban, cind organizati intersectia Ctin.Bratescu cu Mihai Viteazu, ca ati primit aprobare de la Primarie. Va apucati in secolul asta de treaba?
2
0
pe mircea au pus parcare cu plata niciodata nu a fost asa ceva la parcul din tomis 2, niste handicapati care au decis asta ,cum e posibil mizeria asta
6
1
Borduriada si stilpidiada.Cit de curind nu o sa mai avem drept de circulatie prin oras.
6
2
Tot vrajala de 90 spargeti borduri si puneti asfalt,atat puteti labe triste ce acum va trimiteti copiii pe la USR sa preia ei si sa controlati tot voi
12
0
Muie Fagadau ...ai distrus tot si acum te faci ca pui baietii la munca jegule
15
0
am un nepot care vinde borduri. ca la bucuresti a vandut o galagie. acum luati si voi borduri la pret de autostrada. fraierii mei. sa ma votati sclavilorrrr
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212