REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Lucrări pe strada București: va fi reabilitată și MODERNIZATĂ!

Lucrări pe strada București: va fi reabilitată și MODERNIZATĂ!

Replica API 5 decembrie 2018 | 00:24 370

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a început lucrările de decopertare a asfaltului pe strada București, tronsonul cuprins între strada Th. Burada și bulevardul Al. Lăpușneanu.

De asemenea, tot pe strada București, pe tronsonul cuprins între strada Garofiței și Avram Iancu, se demontează bordurile iar pe tronsonul cuprins între Th. Burada și Al. Lăpușneanu, trotuarele au fost deja pregătite, urmând să se toarne covorul asfaltic atunci când vremea o va permite.

`Locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parcari pe zonele inca neconstruite? Poate totusi in loc de blocuri unele peste altele se mai amenajeaza si parcari. Asteptam reparatii si pe celelalte strazi din zona.
1
0
Foarte bine ca se fac lucrari, dar, se apuca de multe si nu le mai termina. Poarta 1 neterminata, popici pe mijlocul strazii la poarta 2, strada Pandurului neterminata.
2
0
E f bine ca se inlocuiesc bordurile si se refac trotuarele, dar cum se executa lucrarile e normal? Nu se respecta nici un normativ in vigoare privind montarea bordurilor. Bordura ar trebui sa aibe max 15 cm inaltime fata de carosabil si sa fie la nivelul pavimentului trotuarului! Uitati va pe strada Th Burada: borduri peste 20 cm si mai inalte decat trotuarul! Ca sa nu mai zic de faptul ca nivelul trotuarului depaseste cu mult nivelul terenulul curtilor. HALAL LUCRARI. RUSINE
4
0
Locurile libere terenurile libere printre blocuri etc sau construit abuziv pe spaga blocuri nu cumparati blocuri noi sunt in litigiu osa fie darmate
2
0
parcari se amenajeaza prin zona ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212