REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

LUCRĂRI pe strada I.L. Caragiale din Constanța. Aveți grijă unde parcați!

LUCRĂRI pe strada I.L. Caragiale din Constanța. Aveți grijă unde parcați!

Replica API 6 iulie 2019 | 01:10 653

Angajații SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea carosabilului pe strada I.L. Caragiale, tronsonul cuprins între strada Poporului și bulevardul Alexandru Lăpușneanu. După ce în noaptea de joi spre vineri, 4 spre 5 iulie a.c. au fost asfaltate 3 benzi de circulație între strada Poporului și strada Baba Novac, vineri, 5 iulie a.c. se trasează marcajele rutiere. În noaptea de vineri spre sâmbătă, 5 spre 6 iulie a.c., se va acționa și pe cea de-a patra bandă, urmând ca lucrările să avanseze până pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Concomitent, se va freza strada I.G. Duca, sensul de mers dinspre strada Țepeș Vodă până în bulevardul Lăpușneanu iar săptămâna viitoare se va decoperta stratul de asfalt în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale și în zonele de staționare la semafor.

„Precizăm că intervențiile se vor desfășura între orele 22:00-06:00, iar în tot acest interval orar, traficul va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.

Pe strada Baba Novac, între străzile I.L. Caragiale și Străjerului au fost finalizate lucrările de asfaltare a carosabilului și a trotuarelor iar pe strada Poporului, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Ion Lahovari, lucrările sunt în derulare.

Facem apel către locuitorii orașului să nu își parcheze autoturismele în zonele în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa spui unde-ti parchezi flota de autoturisme, acelea noi?
1
1
Pentru ca eu am o parere diferita fata de toti constantenii ,vi tu si imi spui ca nu detin autoturism...ca sa stii si tu chiar detin cateva autorisme noi,dar vad in oras cum mamele cu copii in carucior sau persoane cu dizabilitati nu pot folosi troatuarul din cauza unora care nu dau doi bani pe pietoni
1
1
Sigur nu ai autoturism. Si daca tu nu ai altii de ce sa aiba. Iar cei care au autoturisme platesc impozit pentru ele. Iar impozitil pentru autoturisme se plateste la primarie. Deci proprietarii au si drepturi nu doar obligatii. Oticum se face treaba aiurea. Pe Baba Novac au schimbat bordurile dar pe I.L. Caragiale nu. Doar au asfaltat si imediat au marcat locurile de parcare.
0
2
ce parcari a distrus primaria??? ati ocupat cu japca toate trotuarele din oras si faceti gura pe net ca primaria distruge parcarile,numai la cotetele voastre va ganditi,pietonii nu au dreptul de a folosi trotuarul ca vreti voi.Au ajuns pietonii sa circule pe sosea printre masini,autobuze si alte mijloace de transport ca vreti voi sa ocupati orice petic de trotuar.
2
1
Bine ca pe acest Caragiale asfaltati si ras- asfaltati, in timp ce pe adevaratul Caragiale vechi, in spatele blocurilor, strada cu case este total neasfaltata iar acum ati transformat-o si in parcare pentru cei de la blocurile de peste drum. Alo, ne aude cineva? Primaria, Politia, Pompierii? Stiti ca noi nu mai putem iesi pe nicaieri in strada de cand ati pus borduri peste tot iar acum ati blocat orice acces cu masinile parcate relocate? De 7 ani tot facem adrese.Degeaba, numai promisiuni mincinoase. Bine ca platim taxe!
2
1
Bravo, iese treaba frumoasa! La mai mult si la mai mare!
2
0
ne-ati distrus parcarile, unde parcam acum. auzi bai Fagaboule tu faci expre ca sa vii tu mai repede de la vila ta din Energia. tot la puscarie ai sa ajungi
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272