REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Lucrările de toaletare a arborilor din Constanța au continuat și săptămâna aceasta

Lucrările de toaletare a arborilor din Constanța au continuat și săptămâna aceasta

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 1041

Serviciul Gestionare Spații Verzi răspunde în continuare solicitărilor de toaletare venite din partea constănțenilor. Astfel, săptămâna aceasta au avut loc acțiuni de curățare și toaletare a copacilor de pe străzile din cartierele Faleză Nord, Inel I, Km 4-5 și în Piațeta Far.

Tăierile de toaletare constă în eliminarea ramurilor bătrâne, uscate, semiuscate, rupte accidental sau atacate de carii (scorburoase) cu păstrarea echilibrului coroanei arborelui pentru a evita ruperea accidentală a ramurilor cu creștere pe direcție nedorită sau care îndesesc coroana, în scopul aerisirii acesteia și pentru păstrarea unui echilibru între rădăcină și coroană.

Tăierile de corecție se fac pentru ridicarea și regenerarea coroanei, limitarea creșterii acesteia în înălțime, dar și pentru eliminarea riscului de accidente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bouarilor analfabeti,mazare,ala din mangalua,etc.Sub un pom sint de 30 de ori mai putini virusi,praf,ca in ext lui.Pomul da oxigen,absoarbe galagia,umezeste aerul,este casa ptr zeci de pasarele. Toaletare conform Legii inseamna max 18% di coronament. Dobitocii de la polaris taie pomii ca sa.i dea bani lui mazare.Uite smenul:primaria pkateste taiarul,2000 ro de pom.Inca odata transportul,etc.Lemnul se vinde sau se da la tigani ptr voturi pesede.Banii ii ia strutinski. Noi ne alegem cu praful,peisajul dezolant,boli pulmonare,peisaj de stepa cum le place tatarilor!
3
0
Toaletarea copacilor nedoriti se face de catre locuitori.Se toarna la radacina doi litri de clor sau niste ulei uzat sau motorina cine are si-i prisoseste. Dupa ce se usuca copacul vin ei imediat cu toaleta
0
3
In Inel II s-au toaletat asa de bine arborii incat au ramas niste cioate. Nu va mai creste nimic acolo asa ca mai bine sa se intoarca si sa taie copacii total. Unii locuitorii ai Constantei sunt imbecili si isi merita soarta cerand toaletarea copacilor pentru ca au umbra vara.
2
0
De doi ani si jumatate exista aprobare pentru toaletarea a doi pomi pe Ctin.Bratescu si nu s-a executat lucrarea. In schimb, dna Inna Bela raporteaza cu nonsalanta ca sesizarea a fost rezolvata. Crede dl.primar Fagadau ca avind asemenea subalterni care bu sint instare sa rezolve cererile cetatenilor va cistiga alegerile? Dati-i afara si numiti salariati competenti. Astia va fac deservicii. Nu-i controleaza superiorii sa vada daca ce raportewaza este adevarat? O sa vedeti realitatea la alegeri.
1
1
O nesimtire crunta. Am cerere depusa pentru toaletarea unui tei mare de pe strada poporului si dupa ce am dat telefoane si am fost la sediu din stada mihaileanu din piata grivitei si mia trimis o scrisoare in care scrie ca nu sunt eu deacord cu toaletarea. Sa va fie rusine gunoaielor. Spatii verzi de cacat cu doamna BELA INA sefa de sector sa va ia dracu de gunoaie
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212