REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Lucrările de toaletare și corecție a arborilor continuă în municipiul Constanța

Lucrările de toaletare și corecție a arborilor continuă în municipiul Constanța

Replica API 20 ianuarie 2022 | 22:16 1170

Continuă și în această săptămână lucrările de corecție și toaletare a arborilor care prezintă un pericol pentru pietoni, clădiri sau mașini. Echipele Serviciului Spații Verzi și ale firmelor prestatoare acționează în mai multe zone ale orașului: străzile Solidarității, Dezrobirii, Cișmelei, Lupeni, Industrială, Adamclisi, bulevardul Tomis, precum și în parcurile Tăbăcărie, Doraly, Tomis II.

În anumite situații, atunci când arborii sunt prea afectați, este necesară tăierea totală a acestora. În urma acestei intervenții rămân cioturi și buturugi pe care echipele le extrag săptămâna aceasta din zona centrală a orașului, din cartierele KM 4-5 și Abator.

În paralel, se salubrizaeză spațiile verzi din Constanța. Se grebleză frunzele și crengile uscate, se transportă resturile vegetale, sunt măturate aleile și strânse gunoaiele din parcurile Dragoslave, Far, Arheologic, Tăbăcărie, Poarta 6, de pe faleza Cazinoului, strazile I.L. Caragiale, Lupeni, bulevardele I.C. Brătianu și Alexandru Lăpușneanu, dar și în cartierele Tomis III, Inel II sau Tomis Nord.

,,Aceste operațiuni sunt executate atât de echipele Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, ale firmelor prestatoare, ale operatorului de salubrizare cât și de persoanele care beneficiază de venitul minim garantat. Pentru ca munca acestor oameni să nu fie în zadar, vă rugăm să nu mai aruncați gunoaie la întâmplare, ci doar în locurile special amenajate.”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba,toaletare inseamna max 28% din coronament.N mai mutilati pomii,respiram acelasi aer,dar-ar cancerul de plamini in voi si familiile patronilor vostri drujbarilor!!!!!
1
0
STR. CTIN. BRATESCU , spre Piata Grivitei, aproape de intersectia cu Mihai Viteazu: de 3 ani exista aprobare de toaletare si nu s-a ex ecutat cu toate reclamatiile la dna Ina Bela.Dezinteres total.
0
1
De scos pom uscat Ioan Borcea 43bis.este aprobat la primarie
0
0
in locul celor taiati cand plantati? Ca ramaneti fara materie prima la peleti.
1
0
sa vedem cum toaleteaza buruienile la vara
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212