REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lucrările din Valu, „vinovate” de producerea unui accident rutier?!

Lucrările din Valu, „vinovate” de producerea unui accident rutier?!

Replica API 15 martie 2016 | 13:28 466

Se fa verificări

Se fa verificări

Ancheta oamenilor legii continuă în cazul accidentului rutier petrecut în localitatea Valu lui Traian, când o maşină s-a răsturnat din pricina lucărilor ce se efectuau pe trotuar, iar o grămadă de pământ era amplasată pe carosabil. Din câte se pare, oamenii legii vor verifica dacă lucrarea respectivă era autorizată.

Nefericitul eveniment rutier s-a petrecut în data de 13 martie anul curent, în jurul orei 21.50, când Georgiana Alina Afilipoaie, de 26 de ani, din Murfatlar, a condus autoturismul marca Alfa Romeo, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, dinspre Constanţa către Murfatlar şi, ajungând la km 244, a schimbat banda de circulaţie de pe banda a II-a pe prima. De cum s-a încadrat, a observat o lucrare ce se efectua în zonă, dar se pare că a fost prea târziu.

A efectuat manevre de evitare, dar a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina, în dreapta, în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto cât şi a pasagerului dreapta faţă, Marian Albu, de 33de ani, din Cugir. Alina Georgiana a precizat că nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat. Ambii au fost transportaţi la spital şi poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă.

Aceştia vor verifica dacă lucrarea respectivă era autorizată. De asemenea, au verificat dacă firma avea un plan de semnalizare şi dacă acesta a fost respectat. Astfel, putem prezia că lucrările se desfăşurau pe troatuar, însă pe carosabil se afla pământ, care era semnalizat cu două balize, amplasate la 20 de metri distanţă, suficient pentru a fi observate. De cealaltă parte, există şi posibilitatea ca autoturismul să fi circulat cu viteză. Însă, toate aceste aspecte vor fi clarificate în urma anchetei.

Liliana CHIRU

Update:

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, lucrarea era efectuată de RAJA, pentru remedierea avariei la magistrala de apă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Talibanu, prost esti tu cu ma-ta ce te-a facut.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367