REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Lucrările la clădirea lui Cușu, din Poarta 1, pun în PERICOL trecătorii?!

Lucrările la clădirea lui Cușu, din Poarta 1, pun în PERICOL trecătorii?!

Replica API 28 februarie 2021 | 22:58 5472

Dumitru Cușu a transformat fostul restaurant Vraja Mării, de pe bulevardul Elisabeta, în ceea ce este astăzi The View. În 2017 a început afaceristul modificările și iată că acestea continuă. Însă, nu a luat în calcul un detaliu. Clădirea, fiind situată chiar pe trotuar, iar lucrările pentru amenajarea pergolei cu copertină retractabilă fiind în toi, nu s-au luat măsurile de siguranță necesare astfel încât să nu aibă loc vreun eveniment nefericit, iar vreun trecător să se trezească cu te miri ce pe cap.

Terasa The View din Constanța, de pe malul falezei din Constanța, va avea o pergolă cu copertină retractabilă Lucrările au debutat în ianuarie, după ce a fost obținută autorizația de construire pe 4 ianuarie a.c. Lucrările prevăzute sunt amplasarea de pergolă cu copertină retractabilă și prelungire scară interioară.Aveți grijă, însă, dacă treceți prin zonă. Lucrările nu sunt asigurate! Nu există, eventual, un panou de informare care să avertizeze trecătorii asupra perimetrului desfășurării lucrărilor.

Restaurantul funcționează pe societatea Vraja Mării SRL, deținută, așa cum arătam mai sus, de Dumitru Cușu, unchiul Mariei Stavrositu, fost deputat. Acesta este unul dintre cei mai bogați afaceriști din Constanța. Deține în Constanța hoteluri și mai multe imobile pe care le-a închiriat.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incepe sa fie nashpa ca a fost un an, 1989 cand a disparut regimul de trista amintire. Pe langa ce este azi in tara ala ar fi de fapt de ...vesela amintire. Vremuri mafioate traim.
2
0
Un etaj in plus ptr.organizare de nunti;ptr.astfel de evenimente,patronii ar trebui impozitati mult mai mult.
5
0
Cand ma uit cat beton s-a bagat acolo, ma gandesc cum o arata cavoul familiei Cusu, cate etaje, cata marmura, cate aere conditionate, numai sa se duca mirosul de oaie
6
1
Fagadau a intrat in depresie. Babu nu ii mai da partea de la imparteala
2
0
Iar cap de oite
7
4
Oamenii nevoiasi sunt jecmaniti de bani de primarie, spit,anaf,judecatori,avocati.Cacatii penali fura miliarde nu palatesc nu ii executa anaf.Tara de lepre. infractoarii judecatori ne judeca pe noi. Unui om cinstit i se calaculeaza dobanda la penalizare de la anaf.Turnatorul cu toti machidonii din judecatorie ce i se calculeaza? .Tara de infractori penali care ne judeca pe noi oamenii cinstiti.Murim de foame si paltim nemernicia judecatorilor.
16
1
O domnita care plimba hartiile prin primarie si mai face un oral din cand in cand castiga minim 60 mii pe an. O parcare mare din cta are cam 100 de locuri. Faceti voi calculul primaria incaseaza taxe pe 100 de locuri si nu acopera nici macar un salariu pe un an la o curvistina. Pai de asta baga taxe mari ca sa se suga pl mai des prin birouri.
16
0
SUZETEEEEEEEEEEE.....
2
4
dar locuri de parcare are ? Nu de alta dar sa i iei vederea lui Saligny si sa nu ai locuri de parcare e pacat mare....
13
2
Hapsinii hapsinilor !----nu-i maisatura D-zeu
15
2
In februarie 2020 a fost emis CErtificat de urbanism de catre Fagabou si a primit autorizatie in ianuarie 2021.
6
2
Pergola pe stalpi de beton armat cu sectiunea 60x60 ? Borfasul asta ne ia de prosti.Ala este un bloc turn de cel putin 10 etaje.
17
1
Mi bine lasa cladirea asa cum era, pt a intra toti care nu apreciaza constructia actuala.
8
4
Nu se mai satura machedonii astia. Atata lacomie! Impreuna cu cei care le aproba proiectele, mizerbalii astia fara pic de cultura distrug un oras intreg. Chiar nu mai exista oameni cu putere in oras care sa vada imaginea de ansamblu si sa impiedice transformarea orasului in cocina acestor parveniti?!
20
10
Aprobata de amiralul de balta Chitac,alt spagar si arogantul asta.
16
10
aprobata de chitac in ianuarie. Deci, alooo machidonimea, afacerile merg in continuare unse !!!
25
5
Nimeni nu poarta casca vesta ham sau salopeta. Toti muncitori se cred binecuvantati de nu poarta. Itm este precum pompierii, o spaga mica si da i inainte
13
2
Bai, vine marea criza. Din SUA nu mai vin stiri caci acolo in toate statele sunt revolte. SUA se va prabusi economic, ca urmare va fi o prabusire globala. Construiesc mafiotii degeaba.Sistemul bancar e acum ajutat de statul american cu trilioane de dolari,dar tiparnita nu va tine la infinit.Oamenii de afaceri sunt zero barat ca si la noi.Nu sunt in stare sa se apuce de altceva decat au facut pana acum.Asta e rezultatul media care a netezit creierele tuturor pt bani.Deja in SUA sistemul bancar e privit f urat si cu neincredere. Chestia e numai de timp.
17
7
Din ce era a ajuns Vraja Marii un KITSCH, pana si numele il reprezinta, dar ce sa zici il reprezinta prostul gust tipic mache.
29
7
pun pariu ca toti angajatii lui se lauda ca muncesc la privat si tin in carca bugetarii!!!!
17
1
Pentru demiterea lui Chitac, petitia semnati aici Scufundam amiralul
27
20
Vis a vis de butoaie, face stavrositu hotel care cred ca este facut tot cu banii lui cusu...aici asta, ridica inca un etaj..Va dati seama cat banet are familia asta? Si toate astea in plina pandemie! Horeca se plange ca vrea ajutor de la stat. La fel si excrocul ala din Olimp. Poate sa tina pandemia si o suta de ani, ca astia tot supravietuiesc. Sunt ca sobolanii..pe unde trec, mananca tot in afara de sticla si beton. Toate astea se intampla cu chitac la carma, pe care il intereseaza plata pt parcari. Sa o mareasca, adica!
34
3
Adevarat, se mai toarna placa pt inca un etaj, care va fi terasa si in mijloc va fi amplasata o statuie ecvestra a patronului Cusu, de aceleasi dimensiuni cu statuia lui Saligny, de vis a vis ! Statuia ecvestra va fi luminata panoramic tridimensional, sa se oftice de ciuda sarakia aia de inginer Saligny !
32
0
Paratzii awa
18
1
Vraja marii era o terasa cu renume in Constanta. Ce era si ce a ajuns, un mastodont. Si se tot duce in sus, dupa ce s-a dus si in jos. La emiterea autorizatiei ce procente CUT s-au aprobat, cate locuri de parcare are asigurate?
28
2
iar se deda la santak de presa. Ii doresc fix ce a patit Dan Diaconescu.
11
5
Ce pergola retractabila?! Acolo se toarna betoane pentru un etaj intreg. Legea e doar pentru prosti. Nu m-ar mira ca langa sa-si toarne si un bloc, ca e la moda.
41
5
In general machedonii pun in pericol cetatenii...ia sa vedem acum daca acest individ a respectat toate planurile....si daca le-a respecta,desi nu prea cred,sa vedem cine i-a dat autorizatie....si daca si asta este in regula,desi nu cred,sa intre pe fir dna-ul ,dar procurorii ar fi bine sa nu fie mache....cel mai bine este sa fie din alte judete gen satu mare ,bihor,mm....zic si eu ..
50
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468