REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Lucrările suplimentare ale amenajării Lacului Belona, din Eforie, vor fi realizate de o firmă abonată la banii statului

Lucrările suplimentare ale amenajării Lacului Belona, din Eforie, vor fi realizate de o firmă abonată la banii statului

Replica API 26 august 2022 | 00:00 2961

O firmă obişnuită, anii trecuţi, să prindă contracte de la Consiliul Judeţean, se va ocupa de lucrările suplimentare aferente proiectului amenajării Lacului Belona. Recent, Primăria orașului Eforie a atribuit un contract în valoare de 1.085.461 lei societății Setconstruct SRL, deținută de Stoica Aurelian Claudiu și Stoica Cristina Mihaela. Așa cum aminteam anterior, societatea a avut parte de mai multe contracte bănoase din partea Domeniul Public și Privat Județean Constanța SRL, firma CJC-ului, dar și de la primăriile Ovidiu, Agigea, Negru Vodă sau Cobadin.

O firmă abonată, în anii trecuți, la banii Domeniului Public și Privat Județean Constanța SRL, firmă a Consiliului Județean, cât și la cei ai primăriilor din Ovidiu, Agigea, Negru Vodă sau Cobadin, a dat lovitura la Eforie.

Mai exact, societății Setconstruct SRL i-a fost atribuit un contract în valoare de peste un milion de lei de către Primăria orașului Ovidiu. Noul contract prevede ,,Lucrări de construcții suplimentare pentru amenajarea obiectivului turistic natural – Lacul Belona, din Eforie. Contractul de lucrări vizează următoarele componente si activitati: Realizare drenuri longitudinale și transversale pe latura vestică; Realizare podeț stăvilar latura estică.

Societatea Setconstruct SRL a fost înființată în anul 2007, având sediul pe strada Sabinelor, numărul 36 din municipiul Constanța. Firma este deținută de Stoica Aurelian Claudiu și Stoica Cristina Mihaela. În 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 15.783.131 lei, un profit net de 2.244.037 lei, dar și datorii de 4.966.873 lei.

Citește și: Lucrări în port pentru o firmă obişnuită, anii trecuţi, să prindă contracte de la Consiliul Judeţean

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lacul Bellona este la propriu o hanzna , era haznaua hotelului Europa iar acum este haznaua celor ce au vile si hoteluri pe aleea Bellona!!! Cel mai mare loc de dejectii
0
0
alinutza? nu face ea de astea......... a uitat cand a venit nevasta lui ala de la vraja marii si a tavalit-o prin primarrie? nuuuuuu
0
0
Iszabela ne zice despre Alina la 3 dimineata
0
0
INVESTESTE BANI PUBLICI CA SA ISI FACA TOT EI VILE,RESTAURANTE IN JURUL LACULUI
1
0
cel mai bine sa betonati lacul.Ati facut o mirlanie machidoneasca,eforie este o izerie pt melteni!
0
1
INSEAMNA CA MAI SUNT BANI MULTI DE FURAT !!! DAR PENTRU EFORIE SUD CHIAR NU SE MAI FACE NIMIC? ESTE UN SAT UITAT DE LUME....IN EFORIE NORD SUNT DE TOATE PENTRU TOTI...SUDUL E LA PAMANT, DAR CAND AI NEVOIE DE VOTURI D LE PRIMAR....CE CAUTI PRIN SUD ????
0
0
SERBANICA nu uita primaria nu este ata, in frunte cu tine toti furati din banul public. Relatiile tale cu procirori asa cum te lauzi n va veni si sfarsitul ADIO PRIMARIE
1
0
Serbane, mai taie creanga Alinutei In timp ce tu esti la pescuit, ea merge la Brasov sa vada ce au mai facut muncitorii la apartamentul achizitionat de curand Tu ramai chirias si in mandatul asta, asteptam sa vedem cum va arata casuta care ti-o vei construi la Eforie Sud Si vezi ca te urmareste bine Alinutza, cum esti plecat, isi face de cap in timpul programului, ce anume face ? Pai merge la masaje, tuns, epilat etc La ea NU functioneaza cardul de prezenta. Mai atent cu ea va rugam
0
0
Acest primar, Robert Serban, te ameninta ca iti da amenda de 200 milioane lei, doar pentru faptul ca soliciti ca Primaria Eforie sa respecte un raspuns dat de Inspectoratul in Constructii Constanta. In urma acestei solicitari, primarul Robert Serban, ii spune Sefului Politiei Locale Eforie sa te amendeze. Desigur, asta e gargara vatafilor din Primaria Eforie, care vor sa te intimideze. Aceasta incercare de intimidare este politica a Primarului Eforie si a unor inspectori din Primaria Eforie. Desi are dosar penal, primarul nu este deloc stresat. Chiar deloc!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212