REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ludovic Orban anunță că se revine la declarația pe propria răspundere

Ludovic Orban anunță că se revine la declarația pe propria răspundere

Replica API 7 noiembrie 2020 | 21:24 4502

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seară, la Digi24, despre restricțiile privind circulația pe timpul nopții, care va intra în vigoare de luni.

Ludovic Orban

"Înseamnă că pe timpul nopâii va fi permisă deplasarea la muncă, din motive medicale, deci practic numai acele deplăsri necesare. Magazinele vor fi închise.

Foarte multe cazuri apar la petreceri private care se organizează în spații private, de exemplu în Centrul Vechi, în Herăstrău. Se fac cpetreceri, inclusiv întâlniri. eu am văzut 15.20 de tineri fără mască, fără distanță.

Ce nu înțeleg tinerii? Pot duce boala acasă, la părinți, la bunici și le poate afecta sănătatea. De la 22, 23 pnă la 5, 6 dimineața. Farmaciile le lași deschise. va fi o declarație pe proprie răspundere.

E posibil să se accepte pe format online. să arăți telefonul, să nu fie pe hârtie. Amenzile vor fi pentru nerespectarea regulilor. Dacă ești oprit de poliție și nu te încadrezi în situațiile prevăzute, vei fi amendat", a spus Ludovic Orban,scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare ne face Orban si declaratie sa mergem la vot? multa mue orbane
3
0
Aveti dreptate, dragi guvernanti! Trebuie sa ne protejam de Covid. In consecinta, nu mergem la vot. Sa iasa cateii partidelor care dau din coada, poate mai primesc un os. Oamenii demni vor sta acasa.
6
0
romulanii sa stea cu capul la cutie in timp ce noi talharii sa ne vedem linistiti de furaciuni,am furat si o sa furam tot,padure,gaz,petrol,pamant arabil,apa curata,covitul apare precum baba cloanta cotoranta dar pusa la cheremul fastcistului de malai mare
6
1
Restrictiile vor fi pentru prosti adica cei civilizati !!
4
1
bagatiai pln n mata cu restrictiile pulii ,zici ca noapte de noapte sant mii de persoane pe strazi ,in parcuri
8
1
nu iesiti din casa dupa ora 23, stati in casa, ca la ora aia iese covidul din boscheti si hap te papa, popor de prosti ce suntem. Sa iesim la vot pe 6 Decembrie, ca merita ai nostrii dragi conducatori
13
3
ca sa stopam pandemia vom sta izolati in case...dar nici la vot nu vom merge..ca sa nu raspandim pandemia..la vot veti merge voi,,,,acei care doriti marele..CIOLAN...sa va votati intre voi,...sigur...dar sigur...ROMANII NU VOR IESI LA VOT..vor fi cuminti...doar este...PANDEMIE..
18
1
Votati PNL
4
10
Numai romani adevarati ne conduc!KWJ,Orban,Arafat.Iubitori de neam si tara.
5
4
Sunteti idioti! Virusul se transmite dor noaptea? Luati dracu niste masuri pertinente! Ce carantina este acesta cand poti iesi din focar pentru a merge la serviciu, scoala, etc? Virusul ramane la iesirea din localitate? Daca pot iesi din localitatea carantinata, de ce nu se poate iesi si din locuinta in care esti carantinat ca infectat? Nu este acelasi lucru? Mai bine testati si izolati persoanele infectate, dar nu ca acum la "misto". In prezent nici testele la 14 zile nu se mai fac, iar daca se fac si sunt pozitive, persoanele nu mai sunt izolate, sunt lasate sa circule liber.
11
2
Trebuie imediat sa facem revolutie si sa aducem inapoi PSD-ul. Sa-l scoatem pe Mazare din puscarie si sa-i punem la locul lor pe Bravii oameni poilitici cum este bunul domn Dragnea! Numai asa ne simtim noi bine ca popor, furati si fututi pe toate partile!
7
10
asa e, dar nu pentru asta au strigat hastg rezist in piata victoriei? aaa ca ei nu stiau dar stiau manipulatorii lor asta e altceva. si mai zice unul de USR, pai USR nu e la putere acum cu PNL, a contestat public vreo decizie a PNL-ului sau a lui Johanis?? sa fim seriosi!!!
18
2
Goarna lui johanus....Jalnic prim ministru.
17
2
Nu spun nimic romanilor ca nu avem bani, salarii minim pe economie majoritatea.Cu ce platim facturile? Intrebati cati romani au dat drumul la gaze in case sa se incalzeasca acum zilele acestea.Nu avem bani cu ce sa le platim facturile umflate. Nu spune nimeni de scumpirea curentului. Spuneau ca nu maresc preturile. Ne mint ca pe prosti.Scumpirea carnii si altele care vor urma.Suntem muritori de foame cu salarii minim pe economie. In criza nemernicii scumpesc curentul si carnea.Ne-am intoars in comunism. In ce tari pe timp de pandemie au scumpit curentul,carnea.Unde este protectia statului?
33
0
Nu zice nimic de vaccin !---o adunatura de incompetenti
14
2
Sclavii nostri veniti la votare cu declaratie.Acolo nu va imbolnaviti veti avea o mare surpriza pentru cei care veti veni veti lua MAREA MUIE PROMISA.
23
3
Bine ca nu ati sechestrat iar batranii in case ... cu program de plimbare 11 - 13 ! Idiotilor ! Va arde de alegeri voua ca sunteti in picaj in sondaje ! Va ia caimacul satanistii de la U.S.R. ! Nu ati gestionat nimic Pe.Na.L.-istilor in cele 12 luni de cand sunteti la putere ... doar v-ati imprumutat ! SI Klaus , aseara la televizor facea propaganda de partid ! Vau de capul vostru ... vai de viata noastra ! Niste straini isi bat joc de romani ! Grofii si iobagii ... asta a ajuns tara asta !
30
3
A inebunit lupul! Interesant program:lasam covidul noaptea sa se odihneasca, sa-si incarce bateriile pentru a zburda zglobiu ziua.
32
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212