REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ludovic Orban anunţă când va avea loc Congresul partidului Forţa Dreptei

Ludovic Orban anunţă când va avea loc Congresul partidului Forţa Dreptei

Replica API 17 mai 2022 | 00:15 772

Ludovic Orban a anunţat, luni, după primul Consiliu Naţional al Forţei Dreptei, că Congresul partidului va avea loc în luna martie sau aprilie anul viitor, după finalizarea alegerilor în organizaţiile judeţene. Liderul Forţa Dreptei a mai spus partidul va apăra cota unică şi va respinge categoric orice tentativă de afectare a cotei unice de impozitare, anunță news.ro.

Ludovic Orban

Liderul Forţa Dreptei a anunţat că formaţiunea are deja jumătate din organizaţiile judeţene şi de sector constituite şi că în cele două luni de la constituirea partidului, s-a reuşit înfiinţarea de organizaţii în 24 de judeţe.

Obiectivul partidului este, potrivit lui Orban, constituirea de filiale la nivelul tuturor judeţelor şi sectoarelor până la data de 1 iulie 2022.

”Am stabilit practic perspectiva calendarului de alegeri. Cel mai probabil după 1 septembrie vor începe constituirea de organizaţii locale prin Adunări generale şi după data de 1 octombrie, conferinţele judeţene”, a spus Orban, precizând că s-a stabilit, ca orizont de timp, organizarea Congresului în luna martie sau aprilie, în funcţie de constituirea organizaţiilor judeţene, citează stiripesurse.ro.

În privinţa activităţii parlamentare, Orban a spus că partidul îşi propune să vină cu soluţii în toate domeniile.

Ludovic Orban

”Ne propunem ca în cursul acestui an să obţinem practic o recunoaştere la nivel european, noi vom depune cerere de înscriere în Partidul Popular European (PPE)”, a mai anunţat liderul Forţa Dreptei.

Despre schimbarea impozitării în România, Ludovic Orban a spus că sunt categoric împotriva oricărei creşteri a impozitării.

"Eu sunt consecvent angajamentelor pe care le-am luat faţă de cetăţenii români în alegeri. Suntem categoric împotriva oricărei creşteri a impozitării, de asemenea, apărăm cota unică şi vom respinge categoric orice tentativă de afectare a cotei unice de impozitare. Cota unică de impozitare este o reformă liberală, care a fost făcută în perioada 2005-2008, o reformă care a dat rezultate evidente în ceea ce priveşte echitatea fiscală pentru cei care muncesc şi vom apăra cu toată forţa cota unică de impozitare. Vom respinge orice tentativă de creştere a impozitării în România", a spus Orban, la Parlament.

El a arătat că parlamentarii Forţa Dreptei pregătesc un proiect de lege pentru reducerea contribuţiilor, pentru că ”problema în România este constituită de taxarea prea mare a muncii”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
who the fuck cares?
0
0
Ne kakam cu diaree pe partidul tau !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218