REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ludovic Orban anunță candidații PNL pentru europarlamentare: vedetele care deschid lista PNL

Ludovic Orban anunță candidații PNL pentru europarlamentare: vedetele care deschid lista PNL

Replica API 4 octombrie 2018 | 01:30 324

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marți că 49 de liberali s-au înscris pe lista candidaturilor la alegerile europarlamentare, printre care Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Cristian Bușoi, dar și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

"S-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor. S-au înscris 49 de candidaţi în cursa pentru a obţine loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Pe lângă candidaţii care sunt cunoscuţi de mai demult, respectiv Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, şi-a depus candidatura Mircea Hava şi mă bucur că primarul municipiului Alba Iulia, municipiul unirii în anul Centenarului, a luat această decizie de a candida la Parlamentul European şi sunt convins că va reprezenta România cu cinste la nivelul PE. De asemenea, și-au depus candidatura şi Siegfried Mureşan, Daniel Buda, Dan Motreanu, primarul Ghiţă Falcă, o mulțime de alți candidați, Marian-Jean Marinescu, Cristian Buşoi. Avem nişte criterii de evaluare a candidaturilor pe care le vom aplica", a spus Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă s-a înscris pe lista alegerilor europarlamentare, Orban a precizat că încă nu a luat o decizie în acest sens.

„Când voi lua o decizie privitoare la acest subiect o voi face publică, iar cel mai simplu mod va fi acela de a vă prezenta în urma BPN care este lista candidaților PNL la Parlamentul European”, a adăugat Ludovic Orban, menționând că președintele partidului poate să își depună candidatura și după ce a exprimat termenul de depunere.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Antonescu vorbeste bine engleza.
0
1
Pnl,haide pa! Am plecat la USR si nu singur ! Sa deschizi lista cu Cacarau ,gata imi ajunge!
2
0
PNL si PSD ACEIASI MIZERIE! P-LEA O SA VA MAI VOTEZE! SA VAD MACOVEI SAU KOVESI CARE SE BAT PENTRU ROMANIA, NU OASTE DE STRANSURA PSD & PNL
2
1
acesta este crudul adevara ptr care chiar merita sa nu mai iesim la vot- in veci. Nu va intereseaza decat ciolanul. Unde este dna Macovei si voi acestia care sunteti fruntea, ce realizari aveti, sau cine v-a pus sa va laudati anticipat? Dezagreez un astfel de comportament, de atitudine- nu este cazul valorilor, vai, ca si psd- scoateti in fata prietenii si va impartiti functiile intre voi- nu veti avea in veci oameni inteligenti, acestia nu se pot alatura unor astfel de indivizi
2
0
Nu au facut nimic concret pentru tara si romani. Dar in acelasi timp vor sa fie premiati cu lefuri grase si privilegii cativa anisori . Mai vorbesc despre moralitate. RUSINE !!!! Apropo, asta e partidul care il sustine pe Iohanel cel plimbaret. Si el s-a remarcat prin ,,fapte bune".
3
1
Oportunistul Crin Antonescu, un las fara pereche, invatat cu traiul bun dus langa nevasta-sa la Bruxelles, cap de pork Blaga, girafa Gorghiu, Siegfried Muresan, un nimeni in drum etc - asta e menajeria PNLului care vrea sa se adape din bani europeni, bani multi... Cacatilor, stati acasa, sunteti niste scursuri!!
8
0
Aceeasi si mereu aceeasi candidati care nu au facut nimic in plolitica romaneasca ii trimitem si in parlamentul european sa ne faca si acolo de ras. Rusineeeee!
13
0
Pai eu zic sa ii puneti direct pe listele psd si asa sunteti cu ei pana la moarte
6
4
d-aia nu o sa castigati mai nimic in alegeri. va meritati procentajul mic
11
0
Pai se putea sa nu puna niste lepre si compromisi in capul listei?Eu unul nu va votez!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212