REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ludovic Orban: Avem 237 de semnături. Vor fi și mai multe voturi pentru demiterea Guvernului

Ludovic Orban: Avem 237 de semnături. Vor fi și mai multe voturi pentru demiterea Guvernului

Replica API 26 septembrie 2019 | 01:38 499

Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat miercuri, la Parlament, că au semnat pentru moțiunea de cenzură 237 de parlamentari, cu 4 mai mulți decât numărul necesar de voturi pentru demiterea Guvernului.

Orban a adăugat că această moțiune de cenzură este „decisivă” și că are siguranța că toți cei 237 vor vota pentru demiterea Guvernului și că pe lângă aceste voturi și vor și altele pentru moțiunea de cenzură.

El a zis că nu s-a făcut încă o variantă de Guvern dacă este demis actualul dar că sunt 4-5 variante de miniștri pentru fiecare minister. Orban a menționat că nu există încă un acord final cu celelalte partide despre cine va mai intra la guvernare cu PNL dacă trece moțiunea de cenzură. Liderul PNL nu a vrut să zică dacă sunt parlamentari PSD care au semnat moțiunea de cenzură.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu pot sa cred, ne meritam soarta. Oare acesti ciumati si-au intins , au cumparat si populatia?, oameni buni, veniti cu picioarele pe pamant- imprumuturile acestor nenorociti vor fi platite si de stranepotii nostri, in timp ce ei traiesc in lux obtinut prin furt
0
0
Mandolina sa vezi tu cum se suceste Ponta, il pune comisar european si nu mai voteaza motiunea si tu Sica iar iei muie retardatule ca doar esti invatat.
2
1
Orban Presedinte! Cel mai bun
0
2
Sa trecem peste faptul ca pensionarii injurati de tot dobitocii au construit o Romanie din care inca se mai fura,cei ce injura facand doar o laba trista,nimic constructiv. Da,romanii prosti,adica multe milioane,chiar merita sa vina guvernul Orban sa aduca cat mai mult cacat in viata romaneasca si asa vai de ea.Sa vina ciuma cacanie,cu militia,securitatea,cu toti stalinistii cica ,,de dreapta'',sa taie tot sa puna populatia in lanturi.
3
1
daca nu te-ai scremut cumotiunile tale de ai marit si pensii si salarii esti un geniu mai tigan unguresc fara servici nu am ce face trebuie sa jignesc cum jignesti si tu cu turcan a voastra penibililor
3
1
Numai grija godacilor PSD ingrasati cu PENSII SPECIALE are senila veorica! Pensia unui special godac psd-ist face cat o mie de pensii de amarastean! Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai cred
3
2
sarac muist , asa vei ramane ! turnator ordinar , ti-ai dat in primire nevasta ca sugea pula strainilor ....pe valuta !
2
4
Ce o sa mai rad de voi cand va pica mictiunea pe centura
5
1
Aloooo sugi pula la pensionari
4
3
pesedeul mai promiteti ceva la pensionari. hai pe ultima suta de metri. fira ti ai dracului de japite.
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212