REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ludovic Orban: Bogdan Bola, un primar mai bun decât ultimii pe care i-a avut Constanța

Ludovic Orban: Bogdan Bola, un primar mai bun decât ultimii pe care i-a avut Constanța

Virgil STOIAN 7 iunie 2023 | 00:00 4851

Pe 10 mai a.c., Ludovic Orban era agresat de simpatizanții AUR, în timpul unui protest, fiind lovit, scuipat și înjurat de aceștia. La o lună de la acest incident, fostul premier a vorbit cu reporterii Replica despre amânarea rotativei guvernamentale, despre protestele din Educație dar și despre o eventuală candidatură a lui Bogdan Bola la scaunul de primar al Constanței.

Ludovic Orban: Bogdan Bola, un primar mai bun decat ultimii pe care i-a avut ConstantaLudovic Orban

Ludovic Orban crede că Guvernul trebuie să ajungă la o înțelegere cu profesorii asta însemnând rezolvarea revendicărilor acestora. În privința partidului Forța Dreptei, al cărui președinte este, fostul premier a declarat că oamenii trebuie să ajungă să cunoască acest partid, primul prilej fiind următoarele alegeri. Ludovic Orban nu crede că amânarea rotativei guvernamentale este un joc politic: „Părerea mea este că PNL-ul nu trebuie să sprijine un premier PSD și dacă o va face înseamnă că este tot PSD. Nu cred că amânarea rotativei are vreo legătură cu greva profesorilor, care s-a declanșat pentru că a ajuns nemulțumirea la paroxism în rândul cadrelor didactice, nu e nici o joacă politică, pur și simplu Guvernul i-a mințit un an de zile și după aia nu s-a ținut de cuvânt, asta a declanșat greva.

Guvernul a fost o catastrofă în relațiile cu profesorii

Orban consideră că Guvernul nu a evaluat corect situația, în privința grevei profesorilor: „Profesorii au niște revendicări și Guvernul trebuie să se așeze la masa tratativelor cu ei și să cadă la o înțelegere. Până acum Guvernul a fost o catastrofă în relațiile cu profesorii, abordarea a fost dezastru. Probabil nu au o evaluare corectă a situației din rândul profesorilor, nemulțumirea e foarte mare și trebuie ca o mare parte a revendicărilor să fie satisfăcută. Nu cred că anul școlar o să fie înghețat, probabil că o să se decaleze examenele.

Ludovic Orban: Bogdan Bola, un primar mai bun decat ultimii pe care i-a avut ConstantaBogdan Bola

Bola ar fi un primar bun

Ludovic Orban crede că Bogdan Bola ar fi un primar bun pentru Constanța: „Bogdan Bola este un om foarte serios, pe care îl cunosc de 20 de ani, îl apreciez și pe care îl sprijin. Sunt convins că ar fi un primar mult mai bun decât ultimii pe care i-a avut Constanța. Noi suntem un partid în construcție, nu avem decât un an vechime, trebuie să creștem notorietatea, oamenii trebuie să ajungă să ne cunoască. Este o creștere continuă, noi sperăm să avem un cuvânt de spus la următoarele alegeri și vrem să îi reprezentăm pe cei pe care i-au trădat partidele de dreapta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intr-adevar, fata de primarii din trecut ai Constantei, nu Bola, pana si Bianca Dragusanu ar fi un primar genial...
8
0
Furi curent,mai madolina!
7
3
Asta iar prinde muste
4
1
Domnule Orban, ma dezamagesti inca odata. Esti un politician respectat si pe care l-am sustinut de multe ori. Dar de ce Bola? Datorita tatalui care s-a tot invartit pe functii de conducere in Constanta si nu a facut nimic? Baiatu tatii si-a desavarsit studiile la " prestigioasa facultate Spiru Haret" care atunci cand si-a finalizat studiile era suspendata. Datorita partidului si a lui taticu a fost numit la conducerea ABA Apele romane unde nu a facut nimic si chiar s-a laudat ca va reface pasarela de la Cazinoul Mamaia, apoi fiind pe valul PNL-ist din Constanta a fugit pe un loc caldut in parlament? Pe acest personaj il propuneti voi de la Forta Dreptei la conducerea Constantei? Ma faceti sa rad.
8
3
Cum sa votezi cu tafandache asta? Bai nu sunteti sanatosi, Chitac, Brailoiu, Bola? Cat de bou sa fii sa votezi cu ghertoii astia?
8
2
...fara cimpanzei...ne-a ajuns un b**u-in...
8
2
Cât de nesimțit poți să fi să mai mergi in fața la oameni după ce ai participat cu mulți alții la distrugerea țării
13
4
As fi votat cu măscăriciul asta dacă nu era jegoșilor de tacsu
7
6
a vorbit tatutu cu ludvic sa il ia si pe machidonul de fisu sa incerce primaria.bobi a absolvit facultatea de branzeturi si legume,master in lactate si doctoratul la tariverde.daca si maimuta asta ajunge primar trebuie sa ne mutam toti in navodari
14
5
Are toate sansele sa il voteze nimeni! Mars la munca bugetar din tata in fiu
16
5
este campanie mascata. o fi si asta un neica nimeni, ca chitac. are cta ghinion?
6
7
Și'că ne lași, poate ai treabă și noi te reținem ! Bogdan Bola ăsta nu e tot r*mân (?!) Și'că n-ai auzit de zicala, „politica e ca un magnet pentru proști și hoți” ?
13
3
Fara cipanzei,ca nu suntel la zoo.
23
4
Te-n gura cu toti prietenii mei.un hotz ordinaaar isi da cu parerea.treci la munca asistatule cu apiratii de politician.te-n freza de betiv.
21
4
Poate ca ar fi avut sanse, daca nu l-ar fi recomandat orbanica. Pacat ca nu isi da seama...sa se detaseze de numele chitaristului betziv, orbanica.
19
5
Am încredere ca Bogdan Bola este viitorul primar al orașului Constanța. Lăsați tinerii cu viziuni sa se implice în viata orașului, nu mai votați toți pensionarii . Dați le o șansă tinerilor cu putere de munca. Schimbați-vă mentalitatea,nu mai votați rudele ieșite la pensie. Bola este de admirat ca a plecat din pnl,nu a vrut sa se mai complaca în mizeria lor. E de admirat nu de condamnat! Dar na,când nu ști sa disiminezi actiunea și comentează un psd,e normal sa te influențeze. Bogdan am încredere ca ești viitorul primar al orașului Constanța.
10
30
Poti sa o .ugi si tu si el.
19
2
Succese la Primarie !!!! Decat stelica mai bine bola
4
21
....îți dă de băut BOLA până crapi și cazi din masa ?...așa ți a dat de băut Negoiță la Cernavodă cat ai stat 3 zile.I ai îmbătat pe toți din PNL.
16
4
Mergi acasa ma boule de Ludovic Orban si mai taci Nu mai amesteca Pnl-Psd in asta!! La alegerile locale din 2024 o sa Am grija sa İti intoarca spatele si sa nu te Voteze Nimeni bai Caine Ludovic Orban.si o sa iesi in usa din Spate cu Multa m**e la c*r!! La alergerile locale il voi sustine in continuare Psd ca din Toamna Anului 2025 sa reinvie legea Veche data de ei PSD din 2018 Sa Desfinteze DTS. Ceasul de Vara şi sa Ramana doar un Singur Fus Orar. GMT Ceasul ierni
16
11
Mergi ba la bodega de mai trage un pahar ceva și lasă politică că ai furat destul cu Marinarul de Petrov ai noroc că asta e un popor de javre că și ține care fuge la vot mereu să voteze betivani si interlopi.
23
6
Moarte sigura! Tot tu l.ai sustinut si pe amiralul de uscat!
39
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218