REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ludovic Orban: Candidatul PSD va câștiga alegerile prezidențiale într-o singură situație

Ludovic Orban: Candidatul PSD va câștiga alegerile prezidențiale într-o singură situație

Victor ROTARU 20 ianuarie 2023 | 00:00 1011

Liderul Forţa Dreptei, fostul premier liberal Ludovic Orban, a declarat miercuri, că el ar învinge candidatul PSD la prezidențiale în turul 2 și că social-democrații au o singură variantă de câștig.

Ludovic Orban: Candidatul PSD va castiga alegerile prezidentiale intr-o singura situatie

„PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi dacă va fi susţinut de PNL, decât într-o singură situaţie, dacă în turul doi se va confrunta cu un candidat nationalist extremist care să nu poată fi votat de electoratul decent, educat, de centru dreapta”, a spus Ludovic Orban.Liderul Forţa Dreptei a precizat:

”Dacă PSD va intra în turul doi cu mine, un candidat de centru dreapta rezonabil, decent, cu experienţă, care are ce spune, eu sunt convins că PSD va pierde alegerile. Sunt un om realist şi în mod evident în gândirea strategică pe care o am nu exclud nicio variantă, astfel încât să fie generată o formulă de susţinere a unui candidat de centru dreapta care să intre sigur în turul doi, dar asta va depinde de conjunctura politică”.

Orban a mai afirmat că dintotdeauna candidatul PSD a fost preşedintele partidului, iar declaraţiile pe care Marcel Ciolacu le face privind un posibil alt candidat al PSD în afara preşedintelui partidului sunt pentru a nu se pune presiune pe el, să nu devină o ţintă, astfel că încearcă să se extragă, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bețiv nenorocit ordinar. La Constanța cu o altă clică de dobitoci gen Bolan
3
1
alegerile de presedinte, in romania, au fost niste lucruri incredibile.vezi cum a cistigat iohanis, venit tam-nesam de la sibiu. antonescu ar putea sa ne explice ce si cum. dupa cum se agita unii, inseamna ca decizia de afara, nu s-a luat inca. dupa aia, vin si romanii la vot. nici nu stim pe ce lume traim.
3
1
pe mata betivane!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272