REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ludovic Orban: 'Cine câștigă din această explozie nejustificată a prețurilor?'

Ludovic Orban: 'Cine câștigă din această explozie nejustificată a prețurilor?'

Replica API 4 februarie 2022 | 22:55 980

Ludovic Orban, fost președinte PNL și actual președinte al partidului Forța Dreptei, acuză guvernul că, alături de companiile din energie, profită de explozia prețurilor, prin încasările mult mai mari la buget. „Demisia este mult prea puțin pentru acest guvern care acționează premeditat împotriva cetățenilor săi”, afirmă fostul premier.

Ludovic Orban

„SIMPLU

Cine pierde din creșterea facturilor la energie? Cetățeanul român și companiile românești.

Cine câștigă din această explozie nejustificată a prețurilor? Guvernul și producătorii de energie. Guvernul, pentru că încasează mult mai mulți bani din accize, TVA, bonus de cogenerare, certificate verzi și din profitul nesimțit al companiilor din energie. Companiile, pentru că înregistrează niște profituri fabuloase din jecmănirea consumatorului (exemplu ilustrativ: HIDROELCTRICA produce 1 MWh cu 160 de lei și îl vinde pe PZU cu peste 1000 de lei)

Cine este singurul vinovat pentru sărăcirea populației prin facturi aberante? Guvernul, pentru că nu a făcut și nu face ce trebuie și pentru că acceptă această situație pentru că îi convine. Ia mai mulți bani de la toți consumatorii și are mai mulți bani de aruncat pe pomeni electorale.

Demisia este mult prea puțin pentru acest guvern care acționează premeditat împotriva cetățenilor săi”, scrie Ludovic Orban pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu nu vei beneficia de aceste cresteri. Daca erai la butoane nu te-ar fi interesat cine sunt beneficiarii acestui jaf. Sictir!
5
1
orbane , si tu ai fi crescut preturile, esti in aceeasi barca cu Citu, nu te mai caca pe tine. PNL, din principiu, tine cu bogatii si companiile, niciodata cu clasa de jos sau cea de mijloc.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212