REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ludovic Orban, despre ştirile care n-au “bubuit” în presă

Ludovic Orban, despre ştirile care n-au “bubuit” în presă

Replica API 5 octombrie 2017 | 00:12 404

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a postat pe o reţea de socializare informaţiile care nu au reuşit să ajungă cap de afiş în presă. Este vorba despre reuşite ale liberalilor, din postura de Opoziţie.

Iată postarea lui Orban, care se încheie cu un îndemn al liberalului ca ea să fie share-uită:

“In caz ca nu ati vazut la vreo televiziune aceste stiri, dati-mi voie sa vi le prezint eu.

1. Curtea Constitutionala a admis sesizarea PNL impotriva legii de modificare a Legii referendumului, declarand neconstitutionala modificarea facuta de PSD, pe repede inainte, pentru a scoate din joc Presedintele si Parlamentul in procedura de convocare a referendumului.

2. La Camera Deputatilor a fost dezbatuta motiunea initiata de PNL impotriva ministrului transporturilor, care acuza PSD de blocarea tuturor marilor proiecte de infrastructura si de compromiterea perspectivelor de dezvoltare economica a Romaniei. Chiar daca nu a trecut, motiunea a adunat 104 voturi (cu 40 de voturi peste numarul de deputati PNL).

3. Toti senatorii PNL au votat la vedere cererea de urmarire penala contra ministrului Viorel Ilie. Cererea nu a fost abrobata de Senat pentru ca majoritatea PSD-ALDE a facut scut in jurul ministrului cercetat penal.

4. PNL a reusit sa determine majoritatea parlamentara sa voteze impotriva proiectului de reducere de la 20% la 10% a pragului pentru folosirea limbii materne a minoritatilor in administratie.

Ne luptam in fiecare zi cu PSD. Faptul ca acest lucru nu ajunge la cunostinta oamenilor nu ni se datoreaza”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vezi ce scriu astea prin ziare ca vine Colos si i-ti ia partidul si osa patesti ca Martin spor la treaba PNL
0
0
Intr-o tara in care opozitia are puterea de asi baga doar pixul in buzunar,ca dl din imagine,la ce sa te astepti.Sunt supermultumiti si ei cu ceea ce ia uns psd-ul,venituri de 10000 euro pe luna si pensii grase dupa minim 4ani de dezmat si somn.Nu sunteti mai departe de marea masa de votanti psd cumparati cu o galeata o sapca si un fluier.Diferenta este ca voi ati fost cumparati mult mai scump.
1
0
5.Stirea 5:gigi psd suge pula pnl
0
0
Iar s-a imbatat nea Melu ! Acum , clar cu apa chioara ... Ia sa tragem linie si sa facem o socoteala chiar sumara . Ce ramane valabil ? Punem pariu ca la urmatoarele alegeri veti lua sub 10% ? Da , 15-20% , doar daca ramaneti in caruta PSD-ului ...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212