REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ludovic Orban îl taxează pe Florin Cîțu, pentru că nu s-a dus la locul exploziei de la Năvodari

Ludovic Orban îl taxează pe Florin Cîțu, pentru că nu s-a dus la locul exploziei de la Năvodari

Replica API 3 iulie 2021 | 00:17 981

Ludovic Orban a făcut aluzii referitoare la faptul că Florin Cîțu nu a fost prezent la Petromidia, în Năvodari, așa cum el ar fi făcut-o. „Unde era necesară prezența mea, întotdeauna am căutat să fiu prezent”, a spus Orban, scrie stiripesurse.ro

Președintele PNL a fost întrebat dacă ar fi mers la Năvodari dacă era încă premier.

„Aș prefera să nu răspund la această întrebare, dar mă cunoașteți și știți că, în general, unde era necesară prezența mea, întotdeauna am căutat să fiu prezent”, spune Ludovic Orban.

O explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Localnicii din Năvodari au primit mesaj RO-ALERT după explozie, fiind sfătuiți să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona exploziei, să rămână în locuințe și să închidă geamurile. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite.

Premierul Florin Cîțu le-a cerut șefilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Dan Iamandi, și Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, să meargă la rafinăria Petromidia, de la Năvodari, și să coordoneze intervenția după explozia urmată de incendiu.

Florin Cîțu a scris pe Facebook, vineri, că a fost informat de Raed Arafat despre explozia de la Platforma Midia-Năvodari, imediat după producerea incidentului și i-a cerut șefului IGSU să meargă la fața locului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astea sunt efectele luptei PDL vs PNL din partidul lui Joianis
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212