REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Marinei

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Marinei

Replica API 16 august 2021 | 19:54 673

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PNL Ludovic Orban, a transmis duminică un mesaj de apreciere pentru marinarii români, subliniind că Forţele Navale contribuie, alături de întreaga Armată, la statutul dobândit de ţara noastră de aliat şi actor regional extrem de important în asigurarea securităţii euroatlantice, anunță Agerpres.

"Sărbătorim astăzi Ziua Marinei Române, odată cu Praznicul Adormirii Maicii Domnului, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni. Este, pentru noi toţi, un nou prilej de a ne aminti curajul şi jertfa marinarilor care au luptat în războaiele vremii şi de a cinsti devotamentul celor care slujesc sub drapelul tricolor. Ne mândrim cu marinarii români, care îşi apără ţara în misiuni, pe mări şi oceane, departe de familiile lor, în condiţii grele. Aceştia sunt adevăraţi ambasadori ai României, apreciaţi de către partenerii noştri externi pentru seriozitatea şi profesionalismul de care dau dovadă în misiuni. Forţele Armate Navale Române contribuie, alături de întreaga armată română, la statutul dobândit de ţara noastră, de aliat şi actor regional extrem de important în asigurarea securităţii euro-atlantice. Şi prin efortul marinarilor noştri, România a devenit un vector de securitate, iar regiunea Mării Negre o zonă de interes strategic atât pentru NATO cât şi pentru Uniunea Europeană. La mulţi ani, marinari români! La mulţi ani, Forţele Navale Române! Sfânta Fecioară Maria să vă ocrotească în toate misiunile", a scris Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai esti in gasca mafiotiilor
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212