REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ludovic Orban: Ministrul Finanțelor sau premierul să prezinte execuția bugetară dezastruoasă pe primele șase luni

Ludovic Orban: Ministrul Finanțelor sau premierul să prezinte execuția bugetară dezastruoasă pe primele șase luni

Replica API 8 august 2017 | 22:41 390

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Târgu-Jiu, că liberalii vor solicita convocarea ministrului Finanțelor sau a premierului în sesiunea parlamentară extraordinară, pentru ca aceștia să prezinte execuția bugetară ''dezastruoasă'' pe primele șase luni ale anului.

"În privința sesiunii extraordinare a Parlamentului, la ora actuală nu este convocată o sesiune extraordinară a Parlamentului, sunt convocate doar birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului. Decizia noastră este aceea de a le transmite colegilor noștri din birourile permanente să participe la aceste reuniuni și, în mod evident, să ia o poziție în funcție de ordinea de zi care va fi propusă, și suplimentar, să avem propriile noastre solicitări legate de sesiunea parlamentară extraordinară, principala noastră solicitare fiind aceea de a convoca ministrul Finanțelor sau premierul, care din ei dorește, să prezinte execuția bugetară dezastruoasă pe primele șase luni ale anului și ce plan are Guvernul și ministrul Finanțelor pentru a reuși susținerea cheltuielilor publice care au fost realizate prin creșterile de salarii în sectorul public și prin alte categorii de măsuri populiste", a precizat Orban, într-o conferință de presă care a avut loc după ședința Biroului Politic Național (BPN) al PNL, desfășurată la Târgu-Jiu.

Ludovic Orban a mai afirmat că principalul motiv pentru care Guvernul nu a adoptat ordonanța de urgență privind vaccinarea obligatorie este faptul că Executivul "nu mai are bani pentru sănătate".

"Ați remarcat că Guvernul nu a adoptat ordonanța de urgență privind vaccinarea obligatorie. Motivul real pentru care nu a fost adoptat acest act normativ este incapacitatea Guvernului de a asigura toate vaccinuri necesare pentru a putea realiza vaccinarea tuturor categoriilor de persoane care pot beneficia de programele de vaccinare. La ora actuală, Guvernul nu mai are bani pentru sănătate și nu are capacitatea de a asigura vaccinarea obligatorie", a spus liderul PNL.

Președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții, vicepreședinții, secretarul general și președinții filialelor din țară au participat, luni, la ședința BPN al PNL care a avut loc în municipiul Târgu-Jiu, potrivit Agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El stie ca tot un penal ramane, chiar daca instanta a dat-o la intors ...
1
1
cand esti beat acum se spune ca esti in delegatie ?......cam multe delegatii.....
3
1
Orban este pentru noi Alina Gorghiu number doi . Asta e ! Este singura rima gasita ...
4
1
Curaj,curaj mai nea Sica mandolina ca voce ai! Vai de mama noastra cu asa opozitie
4
1
Ne mai trezim din cand in cand sau vorbim in somn; parca ce ii doare pe ei asa zisa opozitie o alta cacialma.
4
1
A vorbit si ratatul sef!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212