REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ludovic Orban: Mitingul PSD, mult zgomot pentru nimic

Ludovic Orban: Mitingul PSD, mult zgomot pentru nimic

Replica API 10 iunie 2018 | 23:48 402

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că mitingul organizat de PSD la Bucureşti în urmă cu o zi a reprezentat "mult zgomot pentru nimic".

"Mult zgomot pentru nimic. Ziua de 9 iunie va rămâne în memoria românilor ca ziua în care Simona Halep a câştigat Roland Garros. Restul evenimentelor sunt secundare. Mi s-a părut că sunt într-o lume paralelă. Am văzut că am fost pomenit foarte des, lucru care m-a făcut sincer să fiu un pic nedumerit. Cred că au stat foarte mult în soare, iar acest lucru le-a afectat puţin limpezimea judecăţii celor care au avut discursuri. (...) În primul rând, e apanajul regimurilor totalitare ca partidele aflate la putere să facă miting. În nicio democraţie din lumea aceasta nu-mi aduc aminte un partid de guvernământ să facă miting să protesteze împotriva abuzurilor. Abuzul nu poate fi făcut decât de un deţinător de putere. (...) Ca atare, cele mai multe abuzuri la care sunt supuşi cetăţenii români sunt făcute de cei care au organizat mitingul de aseară. Sunt uşor masochişti, au protestat împotriva abuzurilor făcute de ei", a susţinut Orban, conform Agerpres.

El a afirmat că la mitingul PSD s-au spus nişte "aberaţii inimaginabile", deoarece membri şi lideri ai PSD au semnat protocoalele cu SRI, au avut "relaţii nepotrivite" cu oameni din servicii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JEGULE,AI UITAT CAND ITI TREMURAU CHILOTII?
3
0
Traiasca Orban ! El a descoperit cine este generalul pentru care merita sa transpiri ca boul ,sa-ti dai viata,adica pe Iohannis! El este cel care a dat in vileag porcariile facute de premierul israelian impreuna cu ciuma rosie din Romania,cu Dragnea si acoliti lui,cu tradatoarea de Dancila! Israelul si tradatorii PSD-isti distrug Romania noastra,a iubitorilor de stapani cruzi si fermi,barbati adevarati care nu se dau in laturi de la nimicirea unei natii de mucosi pentru propasirea valorilor adevaratei drepte,a cele ce stie sa-si vanda tara in folos propriu,nu sa planga mioritic.
0
2
inainte oricum ii da ma-tii muie ,ca e profesionista .
2
0
MILOGULE!!!!!
5
1
Turnator ordinar. Daca nu turna facea puscarie. Din cauza asta o pupa in kur pe Kovesi. Daca individul asta e presedintele PNL atunci dreapta isi merita soarta. Dar dupa ce Gorghiu a fost presedinta ce pretentii sa mai ai. Dupa ce a patit Rusanu, tu liberal sa sustii DNA si magistratii care actioneaza la comanda, inseamna PROSTITUTIE. PNL va avea soarta PNT daca nu se trezeste, si daca continua sa mai sustina ong sorosiste, ciolos si USR. Isi merita soarta.
10
4
Gunoi in politica dreptalailor ! Turnat in adevara justitiie ? Nu e cazulca se toarna singur
8
3
Mare jeg de om
8
4
Sa sugi pula orban nu trebuie sa faci zguduituri
8
5
TURNATORULE, JEGULE, mai da ceva ceva pe goarna, imposibil sa nu fi vazut tu ceva infractional la uriasul miting. Uite, iti dau eu o idee, dosar penal ca au lasat mitingistii peturi, gunoie si apoi curatenie cu banii publici sau ce ce bani au facut deplasarea. Hai TURNATORULE, ai subiecte.
7
7
A fost un ultim omagiu adus liderului lor inainte de dilibauu. Va intra la puscarie in uralele multimilor.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212