REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ludovic Orban nu candidează la alegerile europarlamentare

Ludovic Orban nu candidează la alegerile europarlamentare

Virgil STOIAN 2 aprilie 2024 | 00:00 1100

Alegerile bat la ușă È™i candidaÈ›ii la primării È™i consilii judeÈ›ene se cam È™tiu peste tot. Partidul ForÈ›a Dreptei, condus de Ludovic Orban, a făcut alianță cu USR È™i PMP formând AlianÈ›a Dreptei Unite. CandidaÈ›ii AlianÈ›ei la ConstanÈ›a sunt Stelian Ion, de la USR, pentru funcÈ›ia de primar È™i Claudiu Palaz, de la PMP, pentru preÈ™edinte al CJ. Reporterii Replica au vorbit cu Ludovic Orban despre È™ansele pe care le au aceÈ™ti candidaÈ›i, despre alegerile europarlamentare dar È™i despre candidatul sprijinit de ADU la primăria BucureÈ™tiului.

Ludovic Orban nu candideaza la alegerile europarlamentareLudovic Orban

Ludovic Orban a declarat că ar fi preferat ca Bogdan Bola să fie candidatul ADU la primăria ConstanÈ›a: „NicuÈ™or Dan, candidatul sprijinit de AlianÈ›a Dreptei Unite, are prima È™ansă la primăria BucureÈ™tiului. Este cel mai serios candidat. Suntem într-o alianță în care nu totdeauna candidatul pe care-l spijinim noi ca formaÈ›iune politică este cel care este desemnat. Eu l-aÈ™ fi preferat pe Bogdan Bola, dar odată ce s-a luat decizia ca Stelian Ion să fie candidat, îl vom sprijini pe acesta.

Ludovic Orban nu candideaza la alegerile europarlamentareStelian Ion

Fostul premier îndeamnă pe toată lumea să voteze ADU: „Obiectivul nostru este să câÈ™tigăm primăria ConstanÈ›a. În privinÈ›a alegerilor europarlamentare, vom face o campanie la firul ierbii, din om în om, din casă în casă, pentru a-i convinge pe oameni că poate să fie schimbată această putere È™i că puterea lor este votul, iar dacă vor să pună capăt acestei alianÈ›e nocive, să voteze ADU.“

Ludovic Orban nu candideaza la alegerile europarlamentareBogdan Bola

În final, Orban È™i-a declarat sprijinul pentru toÈ›i candidaÈ›ii AlianÈ›ei Dreapta Unită: „Nu candidez la alegerile europarlamentare. Pe lista ForÈ›ei Dreptei pentru europarlamentare sunt Violeta Alexandru, Ionel Dancă, oameni cu imagine bună care au o activitatea administrativă È™i politică binecunoscută. Vom susÈ›ine toÈ›i candidaÈ›ii AlianÈ›ei Drepte Unite care vor fi desemnaÈ›i. Și vrem È™i sperăm ca toÈ›i să câÈ™tige indiferent din ce partid fac parte.“

Reamintim că AlianÈ›a ADU a fost la un pas să „nu intre“ la alegeri, după ce Biroul Electoral Central (BEC) a respins protocolul de constituire  Înalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie a validat alianÈ›a electorală Dreapta Unită (USR - PMP - ForÈ›a Dreptei), admiÈ›ând contestaÈ›ia față de decizia Biroului Electoral Central, care a respins protocolul de constituire a alianÅ£ei. Decizia este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boicot vot.
1
0
in constanta va fi alianta celor 3 p****i, S.I, P.C si B.E. adica vesnicii candidati si pierzatori pe banda. bravo constanteni ca nu-i votati pe papagalii astia 3
2
0
Supusul lui Stroe care nu comenteaza ci executa!
2
0
Domnule Orban pentru prima data sunt de acord cu tine si eu zic că domnul Bogdan Bola era bun de candidat la primarie....cu Stelian Ion nu prea cred!
2
4
Votati cu amiralul Nelson, pensionar special.
6
1
Stelian Ion anal mai faci.Stim ca i ti e draga felatiea.Constanteni te vor ajuta la vot,la alegeri fi pe faza.
4
8
Stelian Ion caca indicat. Hai ca v ati silit cu toti.In particular nu face una de un leu.La stat ii abonat si veșnic făcător de nimic.
5
8
candideaza la asociatia locatarilor de bloc.deja a inceput sa imparta flyere ca sa fie votat pe toate etajele.saracu de tine,cata smecherie ai crezut ca ai in tine dar tot p***t esti.istoria nu este pentru tine.din poza asta esti cam plans rau si cravata sta cam moale pe tine.am auzit ca iar te ai dus si ai plans la papu ca vrei si tu sa fii primar.nu se va intampla niciodata.oricum tu esti persoana care va ramane doar la statulul de promisiuni.baga la cap.asta vei primii de acum in colo...doar promisiuni nimic pentru tine.schimba din nou partidul.
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272