REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ludovic Orban, numire surpriză - Un apropiat al lui Donald Trump, consilier de stat

Ludovic Orban, numire surpriză - Un apropiat al lui Donald Trump, consilier de stat

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 1604

Premierul Ludovic Orban l-a numit în funcţia de consilier de stat pe Ionel Roiban, liderul Românilor Republicani şi apropiat al lui Donald Trump. Decizia semnată de premier a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Ionel Roiban

foto Facebook

Ionel Roiban, este preşedintele al National Committee of Romanian American Republicans, organizaţie ce reuneşte toţi românii din cadrul Partidului Republican din Statele Unite. Totodată, este apropiat al Partidului Mişcarea Populară, înfiinţat de Traian Băsescu.

Propunerea pentru numirea sa la Palatul Victoria a venit chiar de la liderul PMP, Eugen Tomac.

Roiban este stabilit de 20 de ani în Florida şi îşi desfăşoară activitate in domeniul IT. În acelaşi timp, acesta se ocupă de campania de realegere a lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unii care se cred sefi din start,poate e capabil pate nu ...auzi frate sefi peste toti romanii republicani ,vrem sa stim ce merite are si un CV complect.
0
1
Bai , nesimtit de PSD ist care esti ! Nu e bun Johanis , nu e bun Orban ! E buna hoata de la min Sanatatii , prinsa luand spaga ! Inchipuiti va daca era PSD ul la putere acum !
1
3
de ce nu se mira nimeni de asa numire,guvernul tradator a lui kkt cel mare,a cumparat de miliarde de parai vechituri de la fier vechi,din gunoiul garzii nationale,le-a platit dar nu a primit nimic,nici macar gunoaiele,alea de la parada de 1 dec erau imprumutate,muie iohanis,muie penele
5
1
Daca se poate sa mai trimita cativa din echipa sa de valoare?Consilieri care sa asigure DEMOCRATIA avem nevoie peste tot si nu numai "democratia adevarata" cat si suveranitatea pusa la incercare de acesti "invizibili"!WWG1WGA
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108