REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ludovic Orban, PROMISIUNI pentru CONSTANȚA

Ludovic Orban, PROMISIUNI pentru CONSTANȚA

Replica API 30 octombrie 2020 | 23:33 3104

Premierul Ludovic Orban a fost prezent la Constanța, joi, 29 octombrie, participând la învestirea primarului Vergil Chițac și a Consiliului Local.

Am ținut să fiu prezent la festivitatea de constituire a Consiliului Local și la depunerea juramântului lui Vergil Chițac.

Îl felicit pe domnul Chițac și pe constănțenii care l-au votat. Au făcut o alegere benefică care se va dovedi în anii de mandat. Sunt convins că se va petrece o schimbare profundă. Rigoarea, bunul simț, respectul, dezvoltarea vor fi caracteristicile acestui mandat. Sunt prezent să garantez susținerea proiectelor noii administrații. Proiecte de la nivel guvernamental. Constanța are oportunități de dezvoltare importante, e o poartă de ieșire intrare în Europa”, a spus Orban.

Citește și: URMĂREȘTE LIVE: VERGIL CHIȚAC PREIA funcția de PRIMAR!

M.P., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorba lui ala de mai jos Muye Fagabou muye psd. asa de plecare. Neam de zdrente si secaturi
2
2
Rahat cu apa rece!
2
2
Cainii latra ursul trece. Noi PNL am castigat alegerile cinstit, la rahat cu PSD, va asteapta la ITM la somaj sa va ridicati ajutoare sociale zahar si faina
1
8
Draga Orban, lasa vrajeala! Faptele nu...laptele! Promisiunile si cu Covidul va vor cataloga drept un guvern criminal si va vor duce la puscarie.
5
3
Basanaul fost matelot in Constanta a facut un mare cacat ,ce dracu sa faca Orban ,care nici pentru el nu poate nimic? Fara sa fi fost pus de sistemul securist unde este acum,Orban ar fi orbecait aiurea. Cat de bou sa fii sa-l crezi?
5
2
..PROMISIUNI...numai minciuni...totul ca aceste persoane sa ajunga in functii bine si f.bine platite..si mai nou...sa primeasca sporuri la salariu fiindca sunt...obositi...suparati...nemancati,,nedormiti..numai sa ia bani..bani ...multi..la alocatiile bietilor ciopii nu va este gandul..va doare-n KUR..si de ei..si de bunicii lor...pensionarii...asa veti fi si voi votati..LA ANUL...SI LA MULTI ANI..
7
4
Asteptam sa vedem dac astia reusesc sa le de peste bot celor care nu doresc dezvoltarea traficului aerian de pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta. Acum aveti toate parghiile in mana, daca nici in viitorul apropiat nu se va intampla nimic si ramane in starea de adormire sunteti la fel ca PSD-istii
4
1
minciuni galben portocalii transmise de sica mandolina catre prostii care au votat chitac vergil
9
5
bla bla bla vom face vom drege dar concret nimic nici macar un proiect cat de cat micut acolo, hai ca pe tara sunt multe si va e greu dar daca nici intr-un oras nu puteti spune ca veti face un pod, un stadion, o institutie ceva atunci sunteti praf, sigur veti continua politica mazare fagadau cu blocuri oribile, borduri, asfalt unde nu trebuie si alte afaceri de sifonat banii!!!
10
4
efectiv mi a crapat kuru de emotie cand am citit msj.lui kurban betivanul.a era sa uit,muie fagabou asa de plecare.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108